BTC USD 17,004.1 Gold USD 1,797.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

US Dollar akan jadi mcm nilai duit pisang Jepun?..yillekk

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
6,761
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
Apakah kesudahan nilai US dollar?matawang north america dikatakan bakal menggantikan dollar untuk negara canada,mexico n us? apakah yang akan terjadi kepada US dollar kesudahannya? China juga dikatakan telah mengeluarkan kepentingannya awal awal lagi dari US...so sape trade pakai US dollar sekang ni baik convert pi amero:)):)):)):))


sila rujuk
http://www.gold-eagle.com/editorials_05/kirby062806.html

atau korang tulis ajer dalam google amero..:">:">:">


ni duit amero


 
Last edited:
Sponsored Post

jejantas

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,708
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,708
Reaction score
926
Points
161
Apakah kesudahan nilai US dollar?matawang north america dikatakan bakal menggantikan dollar untuk negara canada,mexico n us? apakah yang akan terjadi kepada US dollar kesudahannya? China juga dikatakan telah mengeluarkan kepentingannya awal awal lagi dari US...so sape trade pakai US dollar sekang ni baik convert pi amero:)):)):)):))


sila rujuk
http://www.gold-eagle.com/editorials_05/kirby062806.html

atau korang tulis ajer dalam google amero..:">:">:">


ni duit amero



JGn perkecilkan kekuatan USD :D ... Mereka boleh bangkit sekelip mata
 

numanuma

Active Member
Messages
1,721
Joined
Nov 8, 2006
Messages
1,721
Reaction score
92
Points
30
us ade main cheat
kalo main games tu mcm ni le,
unlimited gold
unlimited ammo
unlimited life
:))
 

dsena

Legendary Member
gem
Messages
11,499
Joined
Nov 9, 2008
Messages
11,499
Reaction score
1,855
Points
191
Duit pisang jepun pun duit gak.la ni ramai yg dok cari duit tu wat koleksi mahal giler kat maket :eek::eek::eek:
 

ceaserion

Fun Poster
Messages
393
Joined
Jan 3, 2009
Messages
393
Reaction score
80
Points
20
USD bangkit bermakna yahudi akan terus menerus menguasai ekonomi dunia, dan negara dunia ketiga akan terus di tindas.. pikir2kan lah..


p/s: negara dunia ketiga kebanyakan negara islam, termasuk la negara kita sendiri..
 

sureheboh.com

Passed Away
gem
Messages
18,961
Paid Membership
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Apakah kesudahan nilai US dollar?matawang north america dikatakan bakal menggantikan dollar untuk negara canada,mexico n us? apakah yang akan terjadi kepada US dollar kesudahannya? China juga dikatakan telah mengeluarkan kepentingannya awal awal lagi dari US...so sape trade pakai US dollar sekang ni baik convert pi amero:)):)):)):))


sila rujuk
http://www.gold-eagle.com/editorials_05/kirby062806.html

atau korang tulis ajer dalam google amero..:">:">:">


Kat instaforex boleh trade guna RM, yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Kita guna local deposit/withdrawal... hati manyak sinang wooo.

.
 

king_diamond

Legendary Member
gem
Messages
10,160
Paid Membership
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
lantak lah US nak turun ka naik....matawang lain banyak lagi, susah apa :)) trader tak worried this kind of situation, tetap profit kalau pandai manipulasi...

p.s ~ dia turun kita SELL....dia naik kita BUY....:))
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.05424
USD / JPY
134.315
GBP / USD
1.23000
USD / CHF
0.93594
USD / CAD
1.34655
EUR / JPY
141.600
AUD / USD
0.67960

CG Sponsors




Top
Log in Register