BTC USD 63,072.1 Gold USD 1,807.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Urutan Tapak Kaki Refleksologi

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,637
Reaction score
265
Points
91
Salam..

Korang pernah tak cuba2 atau menjadi pelanggan tetap urut tapak kaki refleksologi ni? :-?:-?:-?

Menurut kaedah ini, ia dapat menyembuhkan segala penyakit yang ada di badan kita ini dengan mengurut bahagian2 tertentu di tapak kaki kita.

Apa pendapat korang?

meh kita share pendapat..:D
 
Sponsored Post

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,637
Reaction score
265
Points
91
Baru balik dari mengurut tapak kaki secara refleksologi di kampung Koh Sitiawan..

memang bagus untuk kesihatan, kerana dari tapak kaki, tukang urut tu tau apa masalah kesihatan yang kita hadapi...

Tak mahal, cuma RM 16.00 sahaja untuk selama 40 minit...
 

farizal

Active Member
Joined
Apr 24, 2006
Messages
1,489
Reaction score
121
Points
33
Baru balik dari mengurut tapak kaki secara refleksologi di kampung Koh Sitiawan..

memang bagus untuk kesihatan, kerana dari tapak kaki, tukang urut tu tau apa masalah kesihatan yang kita hadapi...

Tak mahal, cuma RM 16.00 sahaja untuk selama 40 minit...

murah nya. aku sebulan 2 kali ada jugak balik ke kampung bini aku
kat sitiawan. boleh bagi details tak pasal tukang urut tu. no
phone ke, alamat ke.

thanks.
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,637
Reaction score
265
Points
91
murah nya. aku sebulan 2 kali ada jugak balik ke kampung bini aku
kat sitiawan. boleh bagi details tak pasal tukang urut tu. no
phone ke, alamat ke.

thanks.

No tel tak ada bro..lupa nak ambil. nanti esok aku dapatkan. Ko ingat Looking Good lama tu? kedai dia berdepan dengan pasar cina tu..memang cina ramai tapi aku redah je..:)

kalau ko balik, helo saja no aku tu...
 
Last edited:

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
murahnya......kat johor nie urut ajer dah Rm 40..
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
dah penah try sekali kat melaka,
rm30 untuk 20 minit kalau tak silap,
dah lupe lak...murah betul kat tempat tt ye.
 

mrbesen

Active Member
Joined
Jun 29, 2008
Messages
1,294
Reaction score
4
Points
25
jauh la plak nak pi Koh Sitiawan. aku memang suka kaki diurut.

badan rasa sedap.
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register