BTC USD 51,502.0 Gold USD 1,782.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

<Urgent> Siapa tahu hotel katerina dekat Batu Pahat..??

azimlife

Super Active Member
Messages
9,619
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
Aku minta tolong sgt saper yg duduk berdekatan n tahu kat mana hotel ni.
aku ada nak beli brg secara online.
tp skrg dia menginap kat hotel tuh.
so..aku harap ada org yg jujur ley bantu aku tuk dapatkan brg tuh.
 
Sponsored Post

azimlife

Super Active Member
Messages
9,619
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
x de saper ley tolong ker??
nanti saya bagi upah..
saya juz nak org tuh amikkan brg dgn seller..
pastuh tolong pos kan pada sy..
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Messages
22,932
Paid Membership
Joined
May 13, 2007
Messages
22,932
Reaction score
1,642
Points
201
senang je,ko tau summit batu pahat x?
owh,nk soh tlg mik brg,xdpt la.aku dok muar.hotel tu aku tau la
 

soulsix

Super Active Member
Messages
5,863
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,863
Reaction score
8
Points
65
aku tahu. tp susah skit nak tolong. hehe

ko suh je la seller tu poskan
 

waksugeh

Active Member
Messages
1,117
Joined
Jun 12, 2007
Messages
1,117
Reaction score
7
Points
25
aku tahu. tp susah skit nak tolong. hehe

ko suh je la seller tu poskan

ha ah...
ko suh jer dia pos kat ko...
aku ngeri gak nak jadi org tengah ne...
kot2 barang tuh ada c4 ker...
naya aku...kekeke
 

combi07

Active Member
Messages
1,499
Joined
Apr 19, 2008
Messages
1,499
Reaction score
0
Points
20
ha'ah la tt...suruh jelah seller tu post...duit upah tu tt buat byr utk kos pos...kan senang
 

the twelve

Active+ Member
Messages
3,064
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
mesti TT dah bankin duit, tp tak dpt barang lagi ni..
 

roslanab

Active Member
Messages
2,485
Joined
Dec 30, 2008
Messages
2,485
Reaction score
26
Points
30
yup betul tu, cara yg paling senang dan mudah
suruh seller tu pos. Tak melibatkan org tengah.
save lagi upah yg tt nak bagi tu.
amcam, ok tak idea kami hehehee..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register