BTC USD 23,957.2 Gold USD 1,788.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted [URGENT] Mencari orang yg boleh buat payslip, epf dan bank statement

elgato49

Fun Poster
Messages
492
Paid Membership
Joined
Apr 10, 2008
Messages
492
Reaction score
3
Points
15
Moderator Mintak tolong close/delete thread ni. Thanks.
 
Last edited:
Sponsored Post

keepitreal

Active Member
Messages
1,556
Joined
Jul 19, 2006
Messages
1,556
Reaction score
21
Points
25
aku ader member kepada member aku..biasanya dia buat untuk loan keta..mlm nanti aku cuba tanya....
 

elgato49

Fun Poster
Messages
492
Paid Membership
Joined
Apr 10, 2008
Messages
492
Reaction score
3
Points
15
Thanks a lot keepitreal. ape2 update eh. thanks. keep it real.
 

elgato49

Fun Poster
Messages
492
Paid Membership
Joined
Apr 10, 2008
Messages
492
Reaction score
3
Points
15
Nak mintak tolong kalo sape2 kalo boleh buat payslip, epf dan bank statement utk buat loan. Saya ni keja sendiri dan xde payslip. Guna bank statement je mmg x dapat. dah cuba. Tolong ye kalo sape2 yg bole buat. PM atau sms saya kat 0193878754. terima kasih.

Update Sikit :)
 

elgato49

Fun Poster
Messages
492
Paid Membership
Joined
Apr 10, 2008
Messages
492
Reaction score
3
Points
15
kalau syarikat restorant boleh tak? i riki2 balik...

Bole, janji at least sendirian berhad, boleh buat bank statement n epf. skang susah btol nak apply loan or credit card. sblm ni payslip atau bank statement je pon dah cukup. tolong riki2 ye buttercup. thanks :)
 

keepitreal

Active Member
Messages
1,556
Joined
Jul 19, 2006
Messages
1,556
Reaction score
21
Points
25
Thanks a lot keepitreal. ape2 update eh. thanks. keep it real.

member aku kata member dia tu hanya berani buat payslip untuk buat loan keta sahaja..tu pun keta kena ambik dengan dia...
 

elgato49

Fun Poster
Messages
492
Paid Membership
Joined
Apr 10, 2008
Messages
492
Reaction score
3
Points
15
member aku kata member dia tu hanya berani buat payslip untuk buat loan keta sahaja..tu pun keta kena ambik dengan dia...


No problem. bagi je number... :D :D :D . tapi payslip yg same bole guna buat ambik personal loan kan? tq keepitreal :)
 

elgato49

Fun Poster
Messages
492
Paid Membership
Joined
Apr 10, 2008
Messages
492
Reaction score
3
Points
15
Nak mintak tolong kalo sape2 kalo boleh buat payslip, epf dan bank statement utk buat loan. Saya ni keja sendiri dan xde payslip. Guna bank statement je mmg x dapat. dah cuba. Tolong ye kalo sape2 yg bole buat. PM atau sms saya kat 0193878754. terima kasih.


Update :) Tolong ya kawan2.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register