URGENT...cari tanah BKT. CHANGGANG SELANGOR

CG Sponsors




psycotraderz

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
615
Reaction score
1
Points
15
SALAM.... cgrians:)...
aku nk offer kpd sesape yg ada tanah berkeulasan 2.5-10 ekar sekitar;
-bkt changgang lapis 2[tepi sungai]
-area genting sanyen
-kampung RANCANGAN TANAH BELIA
-belakang KOTA WARISAN

kpd owner tanah anda dialu2kan menjadi JOIN VENTURE[JV]
syarikat

-jika owner setuju serta dokumen lengkap deposit dibayar SERTA MERTA
-jaminan tanah x tergadai
-pulangan [B]KEUNTUNGAN LUMAYAN:)paid[/B] dr value jualan tanah[nilai tanah]

utk maklumat lanjut call/sms:0196335543 MAN
atau ada sbrg komen update shj kt sini....aku cuma tlg kawan jlnkan bisnes...tq
:D
 
Sponsored Post

ihsanklsb

Freshie
Joined
Dec 6, 2007
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
aku ade. so nama MAN ni u ke kawan u? u guys agent ke property initiator?
purpose ape? klu residential ok.., coz aku punye mostly dh ader indi ttle.
 

psycotraderz

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
615
Reaction score
1
Points
15
aku ade. so nama MAN ni u ke kawan u? u guys agent ke property initiator?
purpose ape? klu residential ok.., coz aku punye mostly dh ader indi ttle.
tq ..bro..
-MAN bkn nama aku dan aku bkn lah agent hartanah...just tlg kawan dlm biz beliau jer...
-sblm wat residential,lbh elok jv dlu....:)paid mmg berbaloi2...
- jgn lpaskn peluang ni...

so utk details hubungi terus beliau sbb dia yg lbh arif n direct deal....:)
 

akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
biz / projek apa nak jalankan kat tanah tu? Bapak aku ada tanah area tu dlm 4 ekar. Dulu ada company nak beli tapi tak jadi pasal kegawatan ekonomi tahun 1989. Kalau kena dgn cara dan proposalnya, boleh gak aku story dgn bapak aku ni..
 

psycotraderz

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
615
Reaction score
1
Points
15
biz / projek apa nak jalankan kat tanah tu? Bapak aku ada tanah area tu dlm 4 ekar. Dulu ada company nak beli tapi tak jadi pasal kegawatan ekonomi tahun 1989. Kalau kena dgn cara dan proposalnya, boleh gak aku story dgn bapak aku ni..
tq bro...4ekar mmg2 btul2 cun bro...
p/s; jgn jual tanah akn tergadai langsung xdpt ape2...
klu ok bila leh deal n klu bro xnk ctc bagi jer no tel bro...
yg penting lokasi seperti di atas....
 

psycotraderz

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
615
Reaction score
1
Points
15
biz / projek apa nak jalankan kat tanah tu? Bapak aku ada tanah area tu dlm 4 ekar. Dulu ada company nak beli tapi tak jadi pasal kegawatan ekonomi tahun 1989. Kalau kena dgn cara dan proposalnya, boleh gak aku story dgn bapak aku ni..
bagi contact num. bro...aku sruh dia kol terus bro skrg for detail...:)
 

psycotraderz

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
615
Reaction score
1
Points
15
ada sapa2 lg yg ada tanah area nih...?
update yerkk....:D
 

_killer_

Fun Poster
Joined
Sep 12, 2007
Messages
844
Reaction score
10
Points
15
ade...


2.854 ekar..

betul2 tepi jalan..memang nak sgt jual..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register