BTC USD 42,820.2 Gold USD 1,750.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others upu gagal, uitm disember pun gagal..

kipassiling

Active Member
Joined
Nov 30, 2010
Messages
1,047
Reaction score
220
Points
43
salam semua, aku apply upu hari tu pun gagal, apply uitm SESI DISEMBER 2010 pun gagal...aper ker nasib nei :D:D...

ada apa2 cadangan dari korang tak ????...

siapa tahu ipts apa yang boleh apply ptptn dengan mudah untuk program Program Ijazah Sarjana Muda (under stpm)

harap dapat info..
 
Sponsored Post

mostwanted

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
2,989
Reaction score
43
Points
30
MSU (management science university) kt shah alam.try la tgk tapi dia punya yuran agak tinggi la skit sebab kampus utama dia baru siap
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
amik kemahiran je bro ... masyuk
 

faridsylar

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
3,091
Reaction score
27
Points
30
amik kemahiran je bro ... masyuk

aku sgt setuju sama ko... skang ni ada degree belum tentu dpt kerja yg bagus... majikan skang pandang kemahiran bukan sijil:)paid:)paid:)paid
 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
Btol2..... Aku steju.. Amik kemahiran....
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
kerja jer bro..xpyh bljr...
 

horras

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Sep 13, 2009
Messages
5,449
Reaction score
6
Points
65
salam semua, aku apply upu hari tu pun gagal, apply uitm SESI DISEMBER 2010 pun gagal...aper ker nasib nei :D:D...

ada apa2 cadangan dari korang tak ????...

siapa tahu ipts apa yang boleh apply ptptn dengan mudah untuk program Program Ijazah Sarjana Muda (under stpm)

harap dapat info..

keje jer trus bro... nanti amik kpsl... kalu ko nak blaja gak bole wat rayuan lagi tu... Tulis surat then tepon....
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
42,176
Reaction score
1,403
Points
201
belajar kat GMI or BMI la... sana pratikal lebih dari teori... hehehhe.. mmg laku student graduation dari GMI nih... hehehhe
 

girlsilver

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
amik kemahiran je bro ... masyuk

yer betul tu...

nk tnyer gk...ni apply kali ke brp?kdg2 ramai mencuba 2-3 kali
br dpt, sbb koata penuh..

nk kerja smbil belajar pon ok gak kalu kuat semangat tu :)cgrock
 

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
sokong..sokong..
amek kemahiran..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register