BTC USD 48,164.0 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Uploading - uploading.com

toncet

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
325
Reaction score
12
Points
15
Jom join program berbayar bole register kat sini.

How do you earn money just by sharing your files? We give you the simplest way. Uploading.com pays 10$ for every 1000 unique downloads (see accepted countries here). How you can use it? You find any file that will become popular, upload it at Uploading.com, post links to download page at popular resources (forums, blogs, news, etc.) and it is all! You can sit and see your stats.

1k unique download = usd10
kire mahal gak dia bayar compare rapidshare 10k points baru bole convert utk sebulan premium account.

currently rates yang admin dia paste kat DP forum:
10$ / 1000 US (USA & Canada) download
10$ / 1000 EU (France, Germany, Italy, Spain, Netherland, Chezh, United Kingdom, Austria) downloads
5$ / 1000 RU (Russia & Ukraine) downloads

Ramai yang da dapat bayaran bole refer kat DP forum dan aku baru nak start arini. Untuk referal dia bayo 10% dari earning itu info dari website tp kat forum DP admin dia kasik info ni maybe masa awal2 kot.

- we pay 20$ for trial signup (4-5$)
- 40% for SMS payment (for UA, RU, EE, SE traffic)
- 10$ for every 1000 unique US downloads
- payments by request Paypal, Webmoney, EPESE, Epassporte
- minimal payment - 30$

Screenshot utk stats dari DP forum
untitl10.jpg


Ziddu plak dah terlalu slow utk diaccess dan ini adalah alternatif terbaru nak earn duit dari org download. Apa lagi jangan ketinggalan.

Register Sini
 
Last edited:
Sponsored Post

toncet

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
325
Reaction score
12
Points
15
update earning utk 3 hari dari aku sendiri hehe..

uploadingzp4.jpg


not bad dari x dpt ape aku kasik org dload sblm ni..

Register Sini
 

hiroshi

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2007
Messages
590
Reaction score
4
Points
15
dah join.ada tips share share la ok.thanks.
 

toncet

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
325
Reaction score
12
Points
15
salah satu tips.. kasik free ebook.. spam kat forum mat salleh..
 

hazwan17

Super Active Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
7,442
Reaction score
3
Points
65
contoh forum mat salleh???
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
memang best ke ni....?
nak try sign up lah ye.... :)
 

toncet

Fun Poster
Platinum Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
325
Reaction score
12
Points
15
latest screenshot terbaru aku.. accumulated earning sudah $18.03. cukup $30 bole request payment hehe..

uploadingje2.jpg


Register Sini
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register