Upgrade your account - Gold and Platinum Member

CG Sponsors




Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,227
Reaction score
214
Points
38
Laa...ingat update dah bleh masuk 1st eleven upgrade... :D

Berapa lama nak tunggu butang baju aku nie pah....
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,133
Reaction score
11,494
Points
2,376
Laa...ingat update dah bleh masuk 1st eleven upgrade... :D

Berapa lama nak tunggu butang baju aku nie pah....
Sehingga pihak pengurusan CG buat pengumuman 😁
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,227
Reaction score
214
Points
38
Van sales selalu jek lalu depan rumah nie...

Tilam2 tukar baru...besi2 jual kati....mari2 jual2 murah2...

Bila laa CG mau offer nie....:D

Sehingga pihak pengurusan CG buat pengumuman 😁
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,133
Reaction score
11,494
Points
2,376
Van sales selalu jek lalu depan rumah nie...

Tilam2 tukar baru...besi2 jual kati....mari2 jual2 murah2...

Bila laa CG mau offer nie....:D
Ramai menanti tawaran baru dari CG ni 😁
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,227
Reaction score
214
Points
38
Takkn CG nak offer candu biasa2...kurang2 lebih menyengat dari benson atau lucky strike...

Takat line2 LD jek CG takkan offer punya...

Sekali offer sampai tak menang tangan jurukira CG nak semak acc tue... :p

Ramai menanti tawaran baru dari CG ni 😁
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,344
Reaction score
578
Points
171
boleh upgrade.. tp tak nak forum ni dipenuhi flash dan adware... berat pc/smartphone.. makan RAM mcm tempoh hari
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
281,133
Reaction score
11,494
Points
2,376
boleh upgrade.. tp tak nak forum ni dipenuhi flash dan adware... berat pc/smartphone.. makan RAM mcm tempoh hari
Yg skrg ni rasa berat lagi tak tuan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register