Upgrade your account - Gold and Platinum Member

Recommended Brokers


TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
258,437
Reaction score
8,699
Points
2,226
kalo bleh admin mentenkan "saiz avatar para upgrade kasi besaq dabak" ....
yang ahli tak upgrade....kasi cinonet udah ler....
tapi kasi izin bagi boh gambaq gif le..jgn buang untuk non upgrade :D
cadangan ni ceq setuju jgk masta
avatar saiz besaq tu bagus utk yg duk meniaga
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
258,437
Reaction score
8,699
Points
2,226
element² kat bahagian avatar amat memainkan peranan penting... untuk tarik perhatian..
- avatar kasi besaq ..
- medal pun kasi besaq (kalo bleh bubuh mcm medal sherif tu ..haha)
- nick pun font kasi besaq dan jelas pada yg memandang...


bleh smua tu...huissh...bangga & megah baq hang...haha :D
menarik cadangan masta ni
bernas baq ang :)
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,043
Reaction score
1,612
Points
101
tu la info stakat tuan @Dann habaq kt thread ni kalau tak silap ceq la
la ni buh siggy font ja :)
Boleh je, first skrg ni kita masukkan dulu banner lama semua upgraded members dari forum lama. Kalau nak masukkan banner baru, PM me personally @ Contact Us @ post dalam thread ni banner yg baru pun boleh.

Manual upload ini akan berakhir secara keseluruhannya sekali dengan reopening Gold & Platinum upgrade.

@TXT check signature (in desktop) banner lama dah ada. Kalau nak tukar, boleh bgtau bila bila masa. Thx.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
258,437
Reaction score
8,699
Points
2,226
Boleh je, first skrg ni kita masukkan dulu banner lama semua upgraded members dari forum lama. Kalau nak masukkan banner baru, PM me personally @ Contact Us @ post dalam thread ni banner yg baru pun boleh.

Manual upload ini akan berakhir secara keseluruhannya sekali dengan reopening Gold & Platinum upgrade.

@TXT check signature (in desktop) banner lama dah ada. Kalau nak tukar, boleh bgtau bila bila masa. Thx.
ok maklum tuan @Dann
saya verify dulu
kalau ada masalah akan PM tuan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register