Upgrade your account - Gold and Platinum Member

CG Sponsors




dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,324
Reaction score
1,575
Points
596
rindu carigold yang lama plak huhuhu
 
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,850
Reaction score
8,258
Points
716
rindu carigold yang lama plak huhuhu
cer masta citer skit..
apa yang tak best theme baru hat lani?
ceq dok login selang sari²....skit² dah nampak koi nak syok dah dgn theme lani..
berbaloi lah berhijrah...

tapi tak tau lah pada geng² upgrader² cg sapporter sekelian...
mungkin antum² nakkan yg lebih berbaloi daripada geng² yg non upgrader kan? :D
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,277
Reaction score
11,086
Points
2,376
cer masta citer skit..
apa yang tak best theme baru hat lani?
ceq dok login selang sari²....skit² dah nampak koi nak syok dah dgn theme lani..
berbaloi lah berhijrah...

tapi tak tau lah pada geng² upgrader² cg sapporter sekelian...
mungkin antum² nakkan yg lebih berbaloi daripada geng² yg non upgrader kan? :D
la ni tunggu pihak CG boleh ejaih utk buh banner ja
ka dh boleh la ni masta @tomie
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,850
Reaction score
8,258
Points
716
la ni tunggu pihak CG boleh ejaih utk buh banner ja
ka dh boleh la ni masta @tomie
la..tu no..
kira kat siggy bawah tu tak bleh nak bubuh banner besaq2 dabak lagi la ek?
patut la siggy pakat2 font² berlink je... :D
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,850
Reaction score
8,258
Points
716
kalo bleh admin mentenkan "saiz avatar para upgrade kasi besaq dabak" ....
yang ahli tak upgrade....kasi cinonet udah ler....
tapi kasi izin bagi boh gambaq gif le..jgn buang untuk non upgrade :D
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,277
Reaction score
11,086
Points
2,376
la..tu no..
kira kat siggy bawah tu tak bleh nak bubuh banner besaq2 dabak lagi la ek?
patut la siggy pakat2 font² berlink je... :D
tu la info stakat tuan @Dann habaq kt thread ni kalau tak silap ceq la
la ni buh siggy font ja :)
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,850
Reaction score
8,258
Points
716
element² kat bahagian avatar amat memainkan peranan penting... untuk tarik perhatian..
- avatar kasi besaq ..
- medal pun kasi besaq (kalo bleh bubuh mcm medal sherif tu ..haha)
- nick pun font kasi besaq dan jelas pada yg memandang...


bleh smua tu...huissh...bangga & megah baq hang...haha :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register