Upgrade your account - Gold and Platinum Member

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,590
Reaction score
11,372
Points
2,376
oh kat tablet ngan smartphone tak nampak

pc la nampak

sedangkan lani

orang pakai tablet ngan smartphone lagi banyak dari pc
banner masih belum nampak
signature ada nampak
 
Sponsored Post

wong_fei_hung

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2011
Messages
2,903
Reaction score
50
Points
45
Tekan je Contact Us
Amik bahagian upgrade
Nanti bagi tau pihak CG utk upgrade akaun Gold atau Platinum
Tak pasti samada skrg ni tgh hold dulu utk urusan upgrade
Tak jumpa pulak mana "contact us" tu
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,218
Reaction score
1,857
Points
101
Mcmana nak upgrade. Aku pun pernahupgrade sebelum ni tapi tak igt, boleh sesapa tolong confirmkan, aku nak upgrade
@wong_fei_hung , rujuk first post thread ni. Kita put on hold dulu sebarang subscription baru dan renewal utk rombak semua privileges yang ada (termasuk pricing yang tak pernah berubah sejak 12 tahun lepas. Maaf ye..harap boleh tunggu dulu. Later kita update. Thx.


signature dah leh keluar tak
Signature mmg boleh keluar sama seperti di forum lama. Keluar di desktop, dan tidak di mobile.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,370
Reaction score
1,584
Points
596
harap pihak carigold buat sampai signature keluar kat tablet ngan smartphone

sebab pengguna smartphone tablet lagi jauh tinggi dari yang guna desktop dan pc

bagi saya carigold yang lama lagi best dari yang baru
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,370
Reaction score
1,584
Points
596
dekat pc nampak signature tue tapi bab banner signature banyak kali tak try tak leh upload
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,122
Reaction score
76
Points
1,020
jom pakat upgrade .. mmg terbaik
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,370
Reaction score
1,584
Points
596
banner dah ada signature dah ada

alhamdulilah

kene bagi sesuai dengan theme baru dan suasana baru

apapun support terus carigold
 
Sponsored Post
Top
Log in Register