Upgrade your account - Gold and Platinum Member

Recommended Brokers


Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
zolympus said:
tokera said:
tokmat said:
gooddjinn said:
Waa.. Tok mat .. U look Pink..!! :lol: :lol:

Tahniah..

:D :D
tu lah.. warna pink pulaknya...
tak de warna lain ke?....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cantik kaler tu Tokmat.. nampak seksi plak ko... :badgrin: :!:
Tahniah tokmat. Macam Paris Hilton. Hahaks. Nampak seksi la yu :-D
:( :( :( :( :( :? :? :?
ooooo...
korang ketawakan aku ye....
nampak sexy ye nama aku....
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
 

the_bloodmage

Fun Poster
Joined
Feb 14, 2006
Messages
534
Reaction score
0
Points
10
hahaha...caya la tokmat...paris hilton kalau tengok menangis nie..hehe
anyway tahniah coz jadi CGS yg terawal..peace ;)
 

Tokera

Elite Member
Platinum Member
Verified
Joined
Dec 31, 2005
Messages
11,254
Reaction score
144
Points
123
oloh2 Tokmat... majuk la plak... :D :D

Apa2 pun eden tumpang bangga pada ko Tokmat kerana sudi support CG supaya dapat berkembang dengan lebih jauh... Amin..

Tahniah sekali lagi utk Tokmat..

Teruskan Perjuangan ko sampai ke Titisan Egold Terakhir....
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Verified
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,415
Reaction score
240
Points
33
tokera said:
oloh2 Tokmat... majuk la plak... :D :D

Apa2 pun eden tumpang bangga pada ko Tokmat kerana sudi support CG supaya dapat berkembang dengan lebih jauh... Amin..

Tahniah sekali lagi utk Tokmat..

Teruskan Perjuangan ko sampai ke Titisan Egold Terakhir....
He he he. Gurau gurau sahaja tokmat. Jangan marah ya! :lol:
 

Blues

Elite Member
Platinum Member
Verified
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,176
Reaction score
17
Points
70
tokera said:
oloh2 Tokmat... majuk la plak... :D :D

Apa2 pun eden tumpang bangga pada ko Tokmat kerana sudi support CG supaya dapat berkembang dengan lebih jauh... Amin..

Tahniah sekali lagi utk Tokmat..

Teruskan Perjuangan ko sampai ke Titisan Egold Terakhir....
Hebat... Org pertama tu, leh catat dalam M'sia Book Of Records ni.. CG Supporter yg pertama dalam dunia.. Hehe.. Hari ini dalam sejarah..
 

gooddjinn

Active Member
Joined
Mar 14, 2006
Messages
2,428
Reaction score
121
Points
43
Dann said:
ke nak tukar kaler? any suggestion? or suka lagi kaler pink :-D ?
Kat tang last post , home tak tukar ke kaler.. sume same je.. ? :D :D :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register