Updated:PinjamKoperasi Termurah,Tercepat dan Teringkas Prosesnya,sms Shj Utk Approval

CG Sponsors




BerkatNiaga

Banned
Joined
Oct 20, 2008
Messages
1,491
Reaction score
13
Points
25
'Terkini' Pinjaman Untuk Persendirian & Perniagaan Sehingga Max RM1Juta Bank Tempatan

Ambil kesempatan untuk membuat pinjaman pribadi dan perniagaan anda.

Cara membuat pinjaman perniagaan?

Assalamualaikum,
Kebanyakkan masyarakat diluar sana menyangkakan terlalu sukar mendapat pinjaman perniagaan di luar sana,tetapi hakikat sebenar tidakler sesukar mana pun.Kekadang saya fikir mungkin lagi sukar untuk meminjam dari kawan2 atau saudara mara.

Pinjaman perniagaan kepada ushawan2 baru dengan cara yang mudah,
  • Umur 21 than keatas dan sanggup mengeluarkan kos pinjaman lawyer dsb sebanyak 1% drpd jumlah pinjaman
  • Pinjaman atas personal atau perniagaan

    Pejabat Selayang Selangor sms 0176807895
 
Last edited:
Sponsored Post

art

Active Member
Joined
May 12, 2006
Messages
1,630
Reaction score
0
Points
20
aku nk apply..
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
kalau nak apply card credit...
macam mana prosedur...? :D
kat Sabah, alrajhi belum ada lagi....
 

jutawan_kokusba89

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,864
Reaction score
9
Points
115
apply kad kredit bank rakyat je tn..xda caj tahunan sepanjang penggunaan jika tak menggunakannya..ada tabung umrah lagi..boleh pm teman
 
Sponsored Post
Top
Log in Register