UPDATED 2019 : Rawatan Jarak Jauh SIHIR/SANTAU/SAKA

Recommended Brokers


Sponsored Post

encik anas

Active Member
Joined
Mar 29, 2012
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
30
salam tt. nanti nak try buat 'medical checkup' dengan tt la.. kalau rawatan jumpa depan2 dekat mana?
wsalam tuan, buat masa skang saya ada kt area ayer keroh..apa2 tuan boleh wasap saya, saya akan cuba reply secepat mungkin :)cgrock
 

pijul_ali

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2011
Messages
656
Reaction score
0
Points
10
dlm proses berubat dgn tt...setakat ni segala permasalahan dan pertanyaan sy tt jawap...tq tuan...
 

encik anas

Active Member
Joined
Mar 29, 2012
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
30
Encik Anas scan ni utk tau seseorang tu ada gangguan ke?
scan ni untuk kita boleh check sama ada dalam badan pesakit ada gangguan berbentuk sihir, santau, saka..kiranya utk tengok gangguan berkaitan makhluk halus sahaja :)
 

raisya84

Fun Poster
Joined
May 13, 2009
Messages
266
Reaction score
66
Points
20
apa yang diperlukan untuk buat scanning?:">
 

Lobey

Active+ Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
4,087
Reaction score
60
Points
30
kita akan scan menggunakan ilmu kita, kita tidak menggunakan perantaraan jin dan 100% tak menyalahi syariat islam..kita pon tak berani buat kalau guna jin, boleh jadi syirik#:-S
mungkin ini yg jadi musykil. sbb org biasa mana ada kuasa nk tgk dlm jarak jauh.
kalau nk berubat atau ruqyah pun mesti secara berdepan.
 

encik anas

Active Member
Joined
Mar 29, 2012
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
30
mungkin ini yg jadi musykil. sbb org biasa mana ada kuasa nk tgk dlm jarak jauh.
kalau nk berubat atau ruqyah pun mesti secara berdepan.
ya tuan, sedangkan orang menyihir guna pertolongan jin pon takperlu berdepan dengan pesakit..adakah kita nak mengubat menggunakan kuasa dan pertolongan Allah wajib berdepan ? adakah yg dimaksudkan ialah kuasa jin lagi kuat drpda kuasa Allah ? :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register