• Forum search currently under maintenance...

UPDATED 2019 : Rawatan Jarak Jauh SIHIR/SANTAU/SAKA

Recommended Brokers


encik anas

Active Member
Joined
Mar 29, 2012
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
30
tuan scan guna teknik apa??
kita akan scan menggunakan ilmu kita, kita tidak menggunakan perantaraan jin dan 100% tak menyalahi syariat islam..kita pon tak berani buat kalau guna jin, boleh jadi syirik#:-S
 
Sponsored Post

encik anas

Active Member
Joined
Mar 29, 2012
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
30
Sihir Pemisah
Sihir pemisah ialah sihir yang digunakan untuk memisahkan pasangan suami-isteri atau untuk menimbukan kebencian dan permusuhan antara dua sahabat atau antara dua rakan kongsi.

Jenis-jenis Sihir Pemisah:

• Memutuskan hubungan antara seseorang dengan ibunya.
• Memutuskan hubungan antara seseorang dengan ayahnya.
• Memutuskan hubungan antara seseorang dengan saudaranya.
• Memutuskan hubungan antara seseorang dengan kawannya.
• Memutuskan hubungan antara seseorang dengan rakan kongsinya dalam perniagaan atau seumpamnya.

Memisahkan hubungan antara seorang suami dengan isterinya. Inilah jenis yang paling bahaya dan paling banyak berlaku di dalam masyarakat.

Tanda-tanda Sihir Pemisahan:

• Perubahan tiba-tiba dari cinta menjadi benci.
• Berlaku keraguan antara suami-isteri.
• Enggan meminta maaf.
• Membesar-besarkan perselisihan walaupun penyebabnya amat kecil.
• Pandangan yang buruk seorang suami terhadap isterinya dan sebaliknya. sehingga seseorang suami melihat isterinya sangat hodoh, walalupun di mata orang lain isterinya itu sangat cantik. Berlaku juga isteri melihat suaminya dalam keadaan wajah yang menakutkan.
• Orang yang kena sihir pemisah akan merasa benci setiap perbuatan yang dilakkan oleh isterinya atau suaminya.
Orang kena sihir pemisah ini benci kepada suaminya ada di rumah, misalnya isteri melihat suami di luar rumah seperti biasa, tetapi ketika masuk rumah, dia merasa amat benci
 

encik anas

Active Member
Joined
Mar 29, 2012
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
30
ada apa2 pertanyaan boleh terus contact saya..kalau call tak dapat, dipersilakan untuk silap wassap saya..saya akan reply secepat mungkin :D

016-7000946
016-7000946
016-7000946
 

encik anas

Active Member
Joined
Mar 29, 2012
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
30
Sihir Percintaan

Tanda-tanda sihir percintaan (guna-guna):
• Gelora cinta yang membuak-buak/keterlaluan.
• Hasrat yang berlebihan untuk melakukan hubungan seks.
• Sukar mengawal cintanya.
• Rindu bayang yang berlebihan.
• Patuh secara membuta-tuli.
 

encik anas

Active Member
Joined
Mar 29, 2012
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
30
Sihir Membuat Orang Jadi Gila

Tanda-tanda sihir gila:

• Jadi bingung/***** dan pelupa.
• Cakap merapu
• Mata layu
• Tidak tenang pada satu-satu tempat. Sentiasa resah dan bergerak kesana-sini.Tidak boleh diam setempat.
• Tidak mampu meneruskan pekerjaan tertentu.
• Pakaian selekeh. Tidak pedulikan penampilan diri.
Berjalan tidak tentu arah. tiada tujuan matlamat. Kadang-kadang suka tidur di tempat sunyi.
 

sayasuka

Legendary Member
Joined
Oct 17, 2011
Messages
12,964
Reaction score
100
Points
123
bagus ni,

in Shaa Allah, saya akan hubungi TT suatu hari nanti
 

encik anas

Active Member
Joined
Mar 29, 2012
Messages
1,113
Reaction score
0
Points
30
Sihir Membuat Orang Tidak Bermaya

Tanda-tandanya:

• Suka berseorangan.
• Mentup diri sepenuhnya.
• Diam berterusan.
• Tidak suka bertemu orang.
• Fikiran melayang.
• Selalu pening.
• Lesu dan tidak bermaya
 

kaki.repost

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2017
Messages
104
Reaction score
5
Points
15
Isteri tuan anas tak marah ke

gurau je :)


jarak jauh pun boleh ye
semua guna ruqyah syariah ke tuan ?
isteri saya pun ada gangguan
ada kata saka ada kata org hantar
pi darul syifa pun tak jalan
dulu kalau lepas darul syifa ok la
ni jadi balik
mcm kuat pulak jin kali ni

nanti tanya wife saya dia mau tak jarak jauh ni
scan guna nama binti ibu ka tuan?
 

loneleonine89

Active Member
Joined
Jan 15, 2010
Messages
2,416
Reaction score
7
Points
25
salam tt. nanti nak try buat 'medical checkup' dengan tt la.. kalau rawatan jumpa depan2 dekat mana?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register