UPDATE Video seks Azmin-Haziq : PKR adakan AGAM khas utk nilai tahap sokongan Anwar

Recommended Brokers


Quecha

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2017
Messages
636
Reaction score
303
Points
31
PKR group A vs PKR group B.

Seems like PKR group A finally make a move.

Now we wait PKR group B punya move pulak.
 
Last edited:
Sponsored Post

Panji hitam putih

Active Member
Joined
Nov 6, 2016
Messages
1,954
Reaction score
557
Points
71
Naik boring dah isu video lucah..
Politik kotor kalau mahu menang lawan secara gentleman.mengangkat isu liwat dikalangan pemimpin Melayu boleh membayangkan Orang melayu suka meliwat di kacamata bangsa lain.Sekarang ini zaman teknologi apa gambar dan video pun boleh dimanipulasi.Sepatut orang menyimpan dan melihat mesti dihukum sebagai satu kesalahan
 

PRC

Permanently Banned
Joined
May 23, 2019
Messages
247
Reaction score
19
Points
15
geng2 all-boys school semua memang pernah jilat atau dijilat k0te
 

Don Malaya

CG Top Poster Club
Joined
May 3, 2011
Messages
27,391
Reaction score
858
Points
171
suasana politk malaysia makin berserabut era kutty...langsung takde pembangunan dan harapan rakyat di tong sampahkan...

salah undi dapat taheeee
 

stonecold88

Active+ Member
Joined
May 31, 2009
Messages
3,906
Reaction score
670
Points
71
cari dalang org yg mula2 sebarkan video ni...zaman sekarang senang je nak cari sapa yg mulakan dulu..
 

Don Malaya

CG Top Poster Club
Joined
May 3, 2011
Messages
27,391
Reaction score
858
Points
171


Semua dah besar.
RBA bastad mane ade ambik kisah bende2 macam tu..

Ambil contoh rosmah..berbelas tahun difitnah cicncin 24juta..

Siap dituduh bunuh altantuya lagi tu...

Anwar pun 20tahyn difitnah.. Ok je

Fitnah nie senjata hebat mahakutty dan kuncu2 dia..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register