• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

UPDATE Video seks Azmin-Haziq : PKR adakan AGAM khas utk nilai tahap sokongan Anwar

Recommended Brokers


akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
18,299
Reaction score
935
Points
118
Location
Diamond Bay


[ame]https://www.youtube.com/watch?v=NNzMgtcXIWA[/ame]
 
Last edited:
Sponsored Post

cbergilo

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2012
Messages
507
Reaction score
24
Points
18
lama gak nak tangkap dalang ni...
ada dalang rekaan dan ada dalang sebenar.
tangkap dalang rekaan, besar kemungkinan akan berdepan dgn saman di mahkamah.

senyap aje....

biasa cepat aje buat kerja...
Nak selesai cepat, Tun M ambik cuti 1 bulan dan lantik DSAI jadi pemangku PM bagi tempoh tersebut. Insya Allah, akan begheh dengan adil dan saksama, boh :D
 
Sponsored Post

cbergilo

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2012
Messages
507
Reaction score
24
Points
18
sbb itu tun kena dptkan sokongan yg kukuh dri team anwar..
tp tun wat cara lain..
dia dptkan sokongan pembangkang..

mmg lingkup la...

ptut kena invite anwar jdi tpm..
nmpk kukuh bersama..
mmg agak fishy pada aku. tapi boleh jangka akan ada perkara besar akan dilakukan oleh Tun M dlm masa terdekat.
Trengganu dah dapat banyak mana duit royalti minyak setakat arini?
 
Sponsored Post
Sponsored Post

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,903
Reaction score
1,401
Points
163
Location
wherever you are
mmg agak fishy pada aku. tapi boleh jangka akan ada perkara besar akan dilakukan oleh Tun M dlm masa terdekat.
Trengganu dah dapat banyak mana duit royalti minyak setakat arini?
lgi cepat lgi bgus..
pelabur pun dlm standbymode, just tunggu dan lihat..
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post

Dann

Administrator
Joined
Nov 19, 2005
Messages
2,980
Reaction score
1,577
Points
163
@shah_ae & @kiddd2 PLEASE STOP
 
Sponsored Post
Sponsored Post

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
15,761
Reaction score
443
Points
83
Location
TANAH MELAYU
KUALA LUMPUR 5 Ogos - Ketua Wanita PKR, Haniza Mohamed Talha menyifatkan tindakan untuk mengumpulkan tanda tangan pemimpin parti di peringkat bahagian di seluruh negara bagi menyokong kepemimpinan Presiden parti, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai membuang masa.

Ini kerana menurutnya, jawatan Presiden parti yang dipegang Anwar adalah merupakan hasil kemenangan tanpa bertanding dalam pemilihan parti lepas.

“Perbuatan mengambil tanda tangan tidak menyatukan, malah menimbulkan kekeliruan dalam kalangan ahli akar umbi,” katanya yang dipetik menerusi laporan portal berita Free Malaysia Today hari ini.

Semalam Ketua PKR Kangar, Noor Amin Ahmad mendakwa lebih 90 peratus atau 197 daripada 219 Ketua Bahagian PKR di seluruh negara menyokong kepemimpinan Anwar dan menafikan berlaku perpecahan dalam parti itu.

Amin mendakwa, semua ketua bahagian itu telah dihubungi dan tanda tangan pengesahan mereka turut diperolehi berdasarkan perakuan mereka yang menandatangani resolusi Majlis Pemukiman Pimpinan PKR di Port Dickson pada 21 Julai lalu.

Dalam pada itu, Haniza berkata, dakwaan mendapat tanda tangan 197 ketua cabang PKR adalah tidak tepat kerana ada di antara mereka tidak dihubungi.

“Lebih baik tumpukan perhatian dan usaha kepada pembangunan negara serta menyatukan ahli parti,” ujarnya. - UTUSAN ONLINE
 
Sponsored Post

aim02Aug

Active+ Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
4,867
Reaction score
315
Points
83
Location
Bangi, Jebat, Jolobu
lgi cepat lgi bgus..
pelabur pun dlm standbymode, just tunggu dan lihat..
Tn yg mulia,
yg kami tau pelabur x pedulik pun jika che det serah kuasa kpd nuai...

pelabur lebih yakin dgn che det, bapa kemajuan malaysia.. sedikit keras - tapi ekonomi berkembang maju, negara stabil....

pemimpin lain sembang politik je pandai - lps tu xcapai nafsu serakah,
sambung demo dijalanan pulak...
 
Sponsored Post

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,903
Reaction score
1,401
Points
163
Location
wherever you are
Tn yg mulia,
yg kami tau pelabur x pedulik pun jika che det serah kuasa kpd nuai...

pelabur lebih yakin dgn che det, bapa kemajuan malaysia.. sedikit keras - tapi ekonomi berkembang maju, negara stabil....

pemimpin lain sembang politik je pandai - lps tu xcapai nafsu serakah,
sambung demo dijalanan pulak...
Kehadapan Tn aim02Aug Yang Bijaksana..

Menurut pemerhatian patik..

pelabur baca news dan tgk rumors..

so situasi di malaysia nih dikatakan..

telah dipersetujui bersama utk penyerahan kuasa kpd anwar..

nih antara cth news tahun 2018..

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=_BgQkESzics[/ame]

https://www.aljazeera.com/indepth/features/mahathir-anwar-ibrahim-prime-minister-180716091759735.html

dimana media antarabangsa sedia maklum akan peralihan kuasa kpd anwar..

begitu jgk dgn pelabur..

____

bila ada isu berkaitan dgn tak pastinya bila akan berlaku peralihan kuasa.. maka semua pihak akan cuba untuk play safe..

ini antara masalah yang malaysia hadapi untuk move on..

patik kemukakan cth..

tun kemugkinan sukar buat deal..

klo kata kita nak wat projek kereta terbang... pelabur nak komitmen dari tun.. sedangkan nnt tun akan serah kuasa..

so siapa betul2 boleh bagi komitmen kpd projek tersebut.. ?

sah2 anwar x nak projek kereta terbang..
 
Sponsored Post

zari83

Active Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
1,567
Reaction score
276
Points
0
lgi cepat lgi bgus..
pelabur pun dlm standbymode, just tunggu dan lihat..
Pelabur makin pening... byk sgt drama politik dlm ph.. dgn rekod hutang 800b dan mengambilkira kata2 akauntan2 bertauliah dlm ph.. angka 800b tu patutnya dah menghampiri malaysia bangkrap.. ada ke pelabur yg nk buat pelaburan baru di negara yg bakal bangkrap kalau boleh melabur di negara lain yg lebih stabil.. kenapa nk pilih utk rugi kalau boleh buat untung..

Anwar PM, Azmin TPM, keluar mulut sotong, masuk mulut buaya.. rakyat melopong... kroni2 yg kaya...haha

Bg je la PM kat anwar tu.. dia bkn muda lg, kurang2 dpt la rasa jadi PM utk 3 tahun.. sebelum terus melingkup bersama labu2nya.. lambat2 sgt nanti takut takda apa lg aset negara yg tinggal untuk dia jual.. lge cpt sgt plak buat kerja..hehe
 
Sponsored Post

stonecold88

Active+ Member
Joined
May 31, 2009
Messages
3,577
Reaction score
579
Points
113
Ada dua kes baru-baru ini yang serupa tapi lain.

Kes pertama:
Parti MCA Perak didakwa memfitnah Polis apabila mendakwa laporan forensik kes rogol EXCO Perak sudah hilang.

Keesokan hari, pihak polis melapor polis supaya polis boleh menyiasat jika polis telah difitnah oleh MCA.

Kes kedua:
Ketua PKR Perak dakwa secara umum bahawa polis beritahu dia rakaman CCTV hotel di Sandakan sudah dipadamkan walaupun hotel tegas mereka telah hantar rakaman tersebut kepada pihak polis.

Untuk kes kedua pula, Pihak Polis tak memberi sebarang maklumbalas walaupun sudah berminggu-minggu dakwaan itu dibuat..

Apa maksud ini?

Dakwaan Ketua PKR Perak itu merupakan fitnah atau bukan fitnah?

Najib Razak
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post

Don Malaya

CG Top Poster Club
Gold Member
Joined
May 3, 2011
Messages
27,150
Reaction score
807
Points
113
Location
Full Time Trader
Rakyat lebih kisah mwngenai penjualan harta2 negara bwrbanding isu sembuurit nie..


Buang masa btul isu sembuuuritt nie
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
21,439
Reaction score
2,254
Points
163
thank upkan tread nih..

aku pun nyaris2 lupa..

hahaha..
 
Sponsored Post

azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
3,724
Reaction score
340
Points
88
akhirnya isu ini terus berlalu begitu sahaja...

senyum kambing aku sorang2...hehehhehe
Kalau ikut zaman viral sekarang ni, hot topics hanya sekitar 3-4 minggu.
Info ni saya dapat dari rancangan Motif Viral Astro.
Lepas tu hot topics lain pulak menyusul.
 
Sponsored Post
Sponsored Post

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,129
Reaction score
100
Points
63
uik..xde isu baru ka... popcorn tak habis lagi nih
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post

stonecold88

Active+ Member
Joined
May 31, 2009
Messages
3,577
Reaction score
579
Points
113
Ini bukti jelas bahawa IGP menipu bila mengatakan bahawa wajah Azmin tidak dapat dicam. Saya akan saman IGP dan AG selepas surat peguam saya kepada AG dikeluarkan bagi meminta AG melakukan pendakwaan ke atas Azmin dan Haziq. Mahathir, Tommy Thomas dan Hamid Bador perlu berhenti melindungi penjenayah

DATO' LOKMAN ADAM
 
Sponsored Post
Sponsored Post

marvelous

Legendary Member
Verified
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,326
Reaction score
2,555
Points
163
Location
Dalam Bumi Berpijak Dalam Dunia Nyata
Ini bukti jelas bahawa IGP menipu bila mengatakan bahawa wajah Azmin tidak dapat dicam. Saya akan saman IGP dan AG selepas surat peguam saya kepada AG dikeluarkan bagi meminta AG melakukan pendakwaan ke atas Azmin dan Haziq. Mahathir, Tommy Thomas dan Hamid Bador perlu berhenti melindungi penjenayah

DATO' LOKMAN ADAM
menarik cerita....teruskan....tak sabar nak tahu perkembangan
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post

cek mek molek

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
44,233
Reaction score
5,299
Points
168
Sponsored Post

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,903
Reaction score
1,401
Points
163
Location
wherever you are
tn stonecold, sepatutnya maklumat seperti ni patut dibuat liputan oleh semua media massa..
setakat ni, takde langsung media massa cover maklumat ni kan...
xperlu kot..
setakat laporan forensic cap ayam..
spe2 pun boleh bayar..

boleh rujuk web syarikat..

https://www.verdenforensics.com/

___

persoalan skrng nih bila nk bukak kes ?
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,903
Reaction score
1,401
Points
163
Location
wherever you are
Rakyat kena main je dgn isu2 mcm ni

Apa kesan pada ekonomi?

Memang confirm la pemimpin PH tak layak digelar pemimpin

Pelingkup paling layak la
kesan pada ekonomi x nmpk sgt..

kesan pada kerajaan handle kes jelas agak slow dan lembap..

memalukan..
 
Sponsored Post

cbergilo

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2012
Messages
507
Reaction score
24
Points
18
xperlu kot..
setakat laporan forensic cap ayam..
spe2 pun boleh bayar..

boleh rujuk web syarikat..

https://www.verdenforensics.com/

___

persoalan skrng nih bila nk bukak kes ?
aku yg bold soalan diatas: ianya cukup bagus.
pendapat aku, akan berkubur tanpa batu nisan.
dalang dah tahu. jika dari geng dsai, 100% pasti dah kena cekup.
besar kemungkinan, hasil siasatan setakat ni, menunjukkan sebaliknya.
sodomi 3.0 yg tak menjadi, adalah penjelasan terbaik setakat ini, bg aku.
tu la pasal, pelakonnya ori.
tapi betul ke bisexual?
berlakon je pada aku tapi mestila nampak real.
..setakat zahir maklumat yg ada pd aku :D
 
Sponsored Post

susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,467
Reaction score
467
Points
83
Camana nak mimpin negara tu.. adik beradik sendiri pun gagal nak pimpin.





berbeza tindakan ya...

dulu statement umi ni yang heret DSAI ke muka pengadilan...

kenapa kali ni statement umi di pandang sepi oleh Tun...

Dulu dari kenyataan umi ni yang membawa kepada kes liwat I yang melibatkan bekas pemandu...

kena susun balik kronologi kes lama dengan kes baru....:):):)
 
Sponsored Post

rahimchong

Junior Member
Joined
Oct 7, 2018
Messages
61
Reaction score
9
Points
0
Camana nak mimpin negara tu.. adik beradik sendiri pun gagal nak pimpin.
aku setuju sgt statement bro... memang betul... adik beradik hura hara... yg bengapnya rakyat yg tak tahu menilai... lepas tu jadi mcm ni mula la rakyat meroyan tak tentu hala... rakyat tolong la cerdik... cikgu yg mengajar bukan ada sijil maktab lagi ye...
 
Sponsored Post

g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
3,464
Reaction score
257
Points
83
Location
Malaysia
Kalau dilihat sedalam dalamnya

Kes ni mcm tak selesai smpai ke sudah

Saman pun takde

Ummi Hafilda tu..

Saman je Ummi tu klo statement dia salah

Saman..saman..samannn
 
Sponsored Post

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
6,675
Reaction score
165
Points
63
Camana nak mimpin negara tu.. adik beradik sendiri pun gagal nak pimpin.
Belajar sirah ngn kisah nama2 x....jgn bercakap mcm tu...fhmkan dl....nak ubah nie dr dlm bukan luar....org xmau ikut kt jgn memaksa....adik beradik bermusuh ngn kt mesti ada sebab kt ja tau apa crta sebenarnya....sebagai org luar jgn la jadi makcik bawang xbertauliah...xdk beza pun ngn mengumpat
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,140
Reaction score
1,421
Points
168
Location
www.kedaifirdaus.com
Kalau dilihat sedalam dalamnya

Kes ni mcm tak selesai smpai ke sudah

Saman pun takde

Ummi Hafilda tu..

Saman je Ummi tu klo statement dia salah

Saman..saman..samannn
kes nie dah senyap dah

lani kes zakir naik plak:eek::eek::eek::)):)):))
 
Sponsored Post

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,903
Reaction score
1,401
Points
163
Location
wherever you are
aku yg bold soalan diatas: ianya cukup bagus.
pendapat aku, akan berkubur tanpa batu nisan.
dalang dah tahu. jika dari geng dsai, 100% pasti dah kena cekup.
besar kemungkinan, hasil siasatan setakat ni, menunjukkan sebaliknya.
sodomi 3.0 yg tak menjadi, adalah penjelasan terbaik setakat ini, bg aku.
tu la pasal, pelakonnya ori.
tapi betul ke bisexual?
berlakon je pada aku tapi mestila nampak real.
..setakat zahir maklumat yg ada pd aku :D
tn cbergilo..
jika kes berkubur, maka bakal jadi modal politik kelak..
orang duk tunggu ja..

tambah2 media pro bn..
 
Sponsored Post

pemain

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,418
Reaction score
76
Points
48
Cepat geng itu bertindak... Counter measure kp baru
 

SMI6

Active Member
Joined
Jan 3, 2016
Messages
1,699
Reaction score
246
Points
68
LGBT geli la. taste kaum nabi luth

fight with softway and hard way agak2 la if try to find him mader and fader pun.
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
17,250
Reaction score
859
Points
113
tak sanggup nak cari dan tgk....so Menteri dgn siapa?
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,666
Reaction score
635
Points
113
bab2 gambar video ni, boleh tau la geng mana, tak berubah2 dari dulu kini dan selamanya :)) :))
Geng parti seks semuanya "belajar" nga Atuk M dulu. Permulaan kisah skandal seks ni, untuk bunuh pemimpin politik...semuanya di mulakan oleh zaman Atuk M.

Sifir skandal seks mudah ajer :

Jika terjadi kat pemimpin parti kesayangan kita = Ia adalah skandal dan fitnah.

Jika jadi kat pemimpin parti lawan / parti musuh = Ia adalah kebenaran dan fakta, paling kurang setahun dok ratip perkara sama. Jika jd kat pemimpin kesayangan...mcm2 hujah dan segala hadis di bentang.

Sifir ini dipakai oleh org sama, pada satu2 masa. Cuma tengok siapa sasaran.

Betul takkkkkkkk ?
 

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,903
Reaction score
1,401
Points
163
Location
wherever you are
perghh.. sampah..
nih baru betul2 fitnah..

x dpt kenal pasti secara jelas dll..

tujuan utama nak aibkan someone..
 

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,903
Reaction score
1,401
Points
163
Location
wherever you are
Geng parti seks semuanya "belajar" nga Atuk M dulu. Permulaan kisah skandal seks ni, untuk bunuh pemimpin politik...semuanya di mulakan oleh zaman Atuk M.

Sifir skandal seks mudah ajer :

Jika terjadi kat pemimpin parti kesayangan kita = Ia adalah skandal dan fitnah.

Jika jadi kat pemimpin parti lawan / parti musuh = Ia adalah kebenaran dan fakta, paling kurang setahun dok ratip perkara sama. Jika jd kat pemimpin kesayangan...mcm2 hujah dan segala hadis di bentang.

Sifir ini dipakai oleh org sama, pada satu2 masa. Cuma tengok siapa sasaran.

Betul takkkkkkkk ?


aku cuma nak highlight isu fitnah dlm kontek politik di malaysia..

1) jika ianya berkaitan dgn tingkah laku songsang/pelik/aib someone..

= ianya fitnah, nih aib orang.. x perlu disensasikan..

tu dia dgn tuhan.. dia akan kena kifarah dsbginya..

2) jika ianya berkaitan dgn salah laku wang rakyat, merompak, kronism,guna kuasa dll..

= bukan fitnah tp tuduhan , perlu akan keadilan dlm perbicaraan..

tuduhan ini melibatkan wang rakyat dimana rakyat nk keadilan dan ketulusan maklumat..

klo ngaku sekalipun.. rakyat xda nak marah.. just hang letak jawatan bg orang lain shj perintah.. sbb umum ketahui manusia nih mmg tamak time ada kuasa.. yg btol2 kuat iman boleh la survive..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register