BTC USD 42,234.5 Gold USD 1,775.52
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Covid-19 UPDATE Vaksinasi Kebangsaan untuk rakyat Malaysia

Adakah anda setuju untuk terima suntikan vaksin COVID19

  • Setuju

    Votes: 137 66.8%
  • Tidak Setuju

    Votes: 36 17.6%
  • Neutral

    Votes: 27 13.2%
  • Tidak Setuju, tetapi terpaksa atas faktor memenuhi tuntutan undang-undang

    Votes: 5 2.4%

  • Total voters
    205

SadHulk

Freshie
Joined
Jul 21, 2021
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
VAKSIN COVID-19 | 2 Juta Dos Untuk Sektor Swasta, Pekerja Asing

Pharmaniaga Berhad masih berbincang dengan kerajaan berhubung cadangan untuk membekalkan dua juta dos daripada keseluruhan 14 juta dos vaksin CoronaVac COVID-19 kepada pihak swasta dan pekerja asing.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

dah lama register tapi belum ada appointment lagi zzz
 
Sponsored Post

santhisnap

Freshie
Joined
Jul 22, 2021
Messages
4
Reaction score
1
Points
8
WHO sayang Islam.
IMG_20210726_093045_982.jpg

Kumpulan pakar akan mengemukakan beberapa syor mengenai dos ketiga atau booster shot vaksin COVID-19 pada Mesyuarat Jawatankuasa Khas Jaminan Akses Vaksin COVID-19 (JKJAV) minggu depan.

Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), Khairy Jamaluddin, berkata perbincangan akan turut melibatkan cadangan pemberian vaksin yang berlainan.

Ikuti berita terkini di grid.astroawani.com

#AWANInews
Some of then not even got their 1st dos and now they talk about 3rd dos, smh:cry:
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,121
Reaction score
2,392
Points
201
Cucuk apa dk lg....dh nk masuk ke 3 laju kerajaan buat kerja hahaha
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,348
Reaction score
15,008
Points
2,376
Cucuk apa dk lg....dh nk masuk ke 3 laju kerajaan buat kerja hahaha

Hang kira sihat lagi la tu bang
Low risk
Depa bagi kat yang lagi berisiko dulu
Yang mana dah dapat tu syukur lah cepat dapat 😁
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,348
Reaction score
15,008
Points
2,376
RM0 Keutamaan vaksinasi adalah untuk kumpulan berisiko, populasi dewasa dan kawasan kes COVID-19 yang tinggi. Vaksinasi remaja akan diumumkan kelak.
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,121
Reaction score
2,392
Points
201
Hang kira sihat lagi la tu bang
Low risk
Depa bagi kat yang lagi berisiko dulu
Yang mana dah dapat tu syukur lah cepat dapat 😁
Alhamdullillah boleh bernafas lg....xmau main pintu belakang lg....biaq la bg org lain dl la....dh depa xpanggil xkn kt nak terhengeh2 huhuhu
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,348
Reaction score
15,008
Points
2,376
Alhamdullillah boleh bernafas lg....xmau main pintu belakang lg....biaq la bg org lain dl la....dh depa xpanggil xkn kt nak terhengeh2 huhuhu

Mak ceq kat kg sampai la ni pun lom dapat lagi tarikh
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,348
Reaction score
15,008
Points
2,376
Nah yg tu kena pi walk in la....xleh tunggu dh tu

Dah nasihat kat dia pun
Harap cepat² dpt
Maklumlah warga emas
Risau ceq
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,348
Reaction score
15,008
Points
2,376
IMUNISASI COVID-19 | Lebih 17 Juta Dos Sudah Diberikan

Jumlah pemberian vaksin COVID-19 di bawah Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK) sejak dimulakan 24 Februari lalu hingga semalam, mencecah 17.3 juta dos suntikan di seluruh negara.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register