Update-Maybank2u new max limit RM10K perday /Company acc 50k sehari

CG Sponsors




fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
senang sikit nk buat payment.



10k mb2u
5k atm transfer
5k widraw

total 20k transaksi tanpa pergi kaunter. :D

Update 24 Aug 2013 ,acc company dah boleh transfer 50k sehari.mantap!


 
Last edited:
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
terbaik dah ni,,
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
terbaik la bank rimau..:D
x terbaik lagi,, utk jadi yg pa;ing best, maybank kene sediakan tambahan section masa org transfer duit ke dalam akaun kita..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,636
Reaction score
21,079
Points
1,671
oh yeke..jap nk check

ceh mcmla ak byk duit hehe
 

mie_7893

Active Member
Joined
Jan 28, 2007
Messages
1,563
Reaction score
26
Points
30
x terbaik lagi,, utk jadi yg pa;ing best, maybank kene sediakan tambahan section masa org transfer duit ke dalam akaun kita..
yg ni bank rimau ade sikit bengong..:))
tang limit rm10k tu terbaik..:D
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
yg ni bank rimau ade sikit bengong..:))
tang limit rm10k tu terbaik..:D
entah bile die nak tambah ruangan tu...susah peniaga online nak cek,harian banyak transaksi..sistem sms xde lak utk info ade org transfer rm ke akaun kita
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
lepas ni senang sikit nk online...5k sikit sgt...huhu
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
bum pada sapa yg masih tak taw
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
kalau xda limit terus kan sng
 
Sponsored Post
Top
Log in Register