Update gambar2 menarik..Google street view sudah boleh di guna di Malaysia.

Recommended Brokers


strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,711
Points
191
Sponsored Post

Skydevil

Fun Poster
Joined
Oct 22, 2012
Messages
938
Reaction score
40
Points
20
Mostly dah cover 1 malaysia.

Sebelum ni kat area tourist spot je.
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,080
Reaction score
374
Points
81
sapa tau rumah yana samsudin?
 

khairuls

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2010
Messages
9,212
Reaction score
8
Points
65
jln syed putra, bawah jambatan tu apa keje diorang? mancing ke buat benda lain?
 

sk8oink

Fun Poster
Joined
May 23, 2008
Messages
993
Reaction score
2
Points
15
haah boleh la wei.

rumah aku clear gila.
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,711
Points
191
jln syed putra, bawah jambatan tu apa keje diorang? mancing ke buat benda lain?
Mancing kot..:D

Memang detail google cover semenanjung malaysia..abis celah2 lorong pun boleh tengok sekarang ni..:)
 

sk8oink

Fun Poster
Joined
May 23, 2008
Messages
993
Reaction score
2
Points
15
ni real time atau recording ?
recording ni. dia ada tarikh bila dia captured.

patut lah aku penah nampak van ada strobe hitam kat atas dia tulis google maps
 
Sponsored Post
Top
Log in Register