BTC USD 65,873.9 Gold USD 1,785.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Update-FOREX HACKED ALERT!!! Anda mungkin infected

scalperzmania...

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2009
Messages
4,289
Reaction score
1,307
Points
101
Sila check bahagian process or start up process. Disable atau delete proses yang tak dikenali

Proses..

smsc.exe
net1.exe
net.exe
cmd.exe
kernelfault.dll

Anda akan di spy terlebih dahulu.

Antivirus, spyware, firewall maybe not detected

Harap semua check synsent pc anda sila download tcp view mungkin ada connection yang meragukan http://www.mediafire.com/?08b34czkdfttdea

Jika ada di komputer anda sila backup mana2 dokumen yang perlu yang tidak bersangkutan dengan jenis exe . dll . tmp atau jenis2 programe yang lain. Sebelum itu disconnect internet dan format pc anda.

Walaupun anda guna apa2 connection sama ada maxis stremyx celcom digi dan sebagainya hacker akan tetap dapat akses ke komputer anda yang infected.

Jika anda pengguna talian stremyx atau wired connection tidak ada error yang keluar. Jika anda guna broadband tak kira mana2 broadband akan ada error yang keluar contoh error 691 atau mana2 error bergantung pada service provider broadband tersebut yang mengatakan your connection was close because another computer is using the connection ini berlaku kerana hacker sedang test2 kaji connection kita

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=193379
 
Last edited:
Sponsored Post

scalperzmania...

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2009
Messages
4,289
Reaction score
1,307
Points
101
so tt macam mana dah.. dah ok ker.. :eek:

DAH ok dalam proses formated hd #:-S#:-S ni komputer lain yang tak ada apa2 link dengan mana2 komputer.

So ada deposit and withdraw yang saya masih hold menunggu maklum balas pihak exness apa yang saya nak pihak exness buat mereka belum buat lagi. Untuk masa ini biarlah saya berurusan dengan mereka dulu. Jika pihak exness tidak solve maka saya akan take action!
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
semoga masalah dapat diselesaikan segera/...
 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
Kene lantik supporter lagi ni... Atleast 3 orang.. Sorang kene spy, lagi 2 boleh standby...
 

eson

Active+ Member
Joined
Jun 1, 2009
Messages
4,467
Reaction score
22
Points
25
harap semua dpt berjalan dgn lancar masta..
 

zerotech

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
9,284
Reaction score
106
Points
73

scalperzmania...

Active+ Member
Joined
Sep 29, 2009
Messages
4,289
Reaction score
1,307
Points
101
mcm mana dia masuk dlm pc??

Wallahhualam...
#:-S Hacker akan spy dulu semua dan anda buat dokumen2 apa yang anda buka. Apa yang anda taip. Hacker akan akses dokumen2 anda mungkin download terus dokumen folder anda. Hacker dapat melihat screen desktop

Hacker ni juga bijak dalam penyamaran

Saya ada save bukti2 hacked tapi ada yang di delete atau modified oleh hacker tersebut
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register