Update dan Perkembangan Kempen Buy Muslim First (BMF)

Recommended Brokers


bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
3,690
Reaction score
133
Points
33
Apa komen penyokong DSAI CG berkenaan perkara ini? adakah senada? janganlah membisu. Off topic sat dengan izin.
Anwar maksudkan ni kot...

Dulu...

halal hub punya pasal...siap samak satu bangunan...🤣🤣...kihkihkih...


Sekarang...

Tadaaaaa...
1568212976516.png

Nilai halal hub sudah jadi dua ringgit sekupang..😁😁...kihkihkihkih..
Sila la siapa2 nak komen....:D
 
Last edited:
Sponsored Post

cek mek molek

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
46,222
Reaction score
5,657
Points
1,346
Aminuddin Yahaya sedang bersama Aminuddin Yahaya.
26 min

Alhamdulillah selesai wacana yang membicarakan mengenai Kempen Beli Produk Muslim (BMF) di Studio NTH Media sebentar tadi.

Terima kasih kepada penganjur, hadirin dan penonton yang menonton secara langsung melalui Facebook.

Bagi yang terlepas sesi ini, boleh tonton tayangan ulangan :



Teruskan berkempen demi agama dan bangsa. Niatkan kerana Allah, insyaAllah berjaya 👍

#BeliProdukMuslim
#MembelaUmmah

▪Telegram: telegram.me/aminuddinyahaya
▪Twitter: www.twitter.com/AminuddinYahaya





 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
6,906
Reaction score
185
Points
73
Tgh tunggu Tun Mahathir dan PH support BMF. Mcm tunggu kucing bertanduk pulak kau
 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
6,906
Reaction score
185
Points
73
macai madey pon perlekeh bmf tu bro..

ko nak harap madey support??
Takpe. Demi islam. Tun Mahathir islam. PH pun islam. Bosan la pikir pru je.
Ni musim BMF. Sepatutnya Tun Maharajin sokong BMF.
 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
6,906
Reaction score
185
Points
73
Tun, bila Tun nak sokong BMF? Tun dah tua...anak cucu cicit dah kaya...takkan sokong BMF pun tak boleh. Jika Tun post dlm twitter atau ig tun yg tun sokong BMF pun dah cukup. Tak rugi satu sen pun.
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
21,752
Reaction score
2,324
Points
191
Tun, bila Tun nak sokong BMF? Tun dah tua...anak cucu cicit dah kaya...takkan sokong BMF pun tak boleh. Jika Tun post dlm twitter atau ig tun yg tun sokong BMF pun dah cukup. Tak rugi satu sen pun.
tu kata,

bisnes anak dia pun termasuk dalam bmf..

cuma bisness kroni je laa ada yang terjejas sikit..
 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
6,906
Reaction score
185
Points
73
bagus ko masih husnuzon ngan madey..

walaupun madey x husnuzzon dengan melayu..

:LOL:
Mahathir islam. Anwar Islam. Sabu Islam. Zairil DAP islam. Nik Omar islam. Shafie Afdal islam. Jika 6 orang ni umum sokong BMF, dah cukup utk saya. Saya mati lepas mereka umum tu pun saya redha.
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,737
Reaction score
483
Points
131
kita beli barangan,jgn main beli jer... takpasti barangan yg nak beli tu betul betulharga patut...kot terkena yg mahal...kang jadi riba...

Pasaitu,keutamaan muamalah ni mesti tak ada gharrar,riba...tak tertanggung dosa riba kang...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register