Update dan Perkembangan Kempen Buy Muslim First (BMF)

Recommended Brokers


Sponsored Post

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
21,941
Reaction score
2,353
Points
191
sos life keluaran jcorp kan??

selama ni dok beli sos ni je..
 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
7,220
Reaction score
239
Points
73
ooo mcmtu ke, tesco malaysia tak kena bayar apa2 ke kat tesco yahudi sebab guna brand dia.
Tak semestinya. Tgk la mc donalds malaysia. Nanti try cari email GM tesco. At least ada alternatif dari guna senheng, wah lee yg majoriti staf kaum tu.
 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
7,220
Reaction score
239
Points
73
Mencari racun serangga baygon jenama muslim. Ada ke
 

Quecha

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2017
Messages
639
Reaction score
305
Points
31
Sos tiram adabi keluaran nona industries.. Bukan milik bumiputera.. Tetapi produk adabi yang lain mmg keluaran adabi consumer..
Masih ramai yg confuse..
Nak cari sos tiram keluaran adabi yg betul cari2 xjumpa pula untuk snap gamba..
FB_IMG_1568129065929.jpg
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
Sos tiram adabi keluaran nona industries.. Bukan milik bumiputera.. Tetapi produk adabi yang lain mmg keluaran adabi consumer..
Masih ramai yg confuse..
Nak cari sos tiram keluaran adabi yg betul cari2 xjumpa pula untuk snap gamba..View attachment 206650
Betul..adabi juga sudah mengesahkan perkara ini
 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
7,220
Reaction score
239
Points
73
Sos tiram adabi keluaran nona industries.. Bukan milik bumiputera.. Tetapi produk adabi yang lain mmg keluaran adabi consumer..
Masih ramai yg confuse..
Nak cari sos tiram keluaran adabi yg betul cari2 xjumpa pula untuk snap gamba..View attachment 206650
Betul. Isu harta intelek.
Moral : Cina takkan mengalah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register