BTC USD 50,953.6 Gold USD 1,838.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
38,193
Reaction score
2,777
Points
206
EzKr55sUcAIq92-.jpg


‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎ ‏‏‎
 
Sponsored Post

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,615
Reaction score
499
Points
131
kadar kesembuhan pun tinggi apa kat malaysia ni

tenang tenang sudah...

buka la rentas negeri tu..

yg heran kluster lrt tu xde plak ea
 

biomedik2

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
4,661
Reaction score
1,402
Points
111
kadar kesembuhan pun tinggi apa kat malaysia ni

tenang tenang sudah...

buka la rentas negeri tu..

yg heran kluster lrt tu xde plak ea
Kadar kesembuhan tinggi sebab kita ada icu terbaik dan PERCUMA. Siap ada intensivist tak tido malam jaga diorang ni. Sistem akan collapse bila tak cukup icu nak cover semua pesakit covid yg ada type II resp failure. Kat US bnyk mati sebab tak semua insurans cover icu.
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,615
Reaction score
499
Points
131
Kadar kesembuhan tinggi sebab kita ada icu terbaik dan PERCUMA. Siap ada intensivist tak tido malam jaga diorang ni. Sistem akan collapse bila tak cukup icu nak cover semua pesakit covid yg ada type II resp failure. Kat US bnyk mati sebab tak semua insurans cover icu.

tu yang kritikal tuan dr.. mmg icu kita bagus dan terbaik

yg biasa biasa ni.. takde bagi ubat apa pun kn. kuarantin je

betulkn jika sy salah

and

kenapa kita takut covid tahun lepas.. sebqb video kat wuhan tu siap pengsan beramai ramai kat tengah jalan... mmg bahaya la covid ni

tp sekarang.. wuhan siap sambut new year, sambut cny... ngelat la camni
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
296,206
Reaction score
12,600
Points
2,376
COVID-19 | Sarawak Tangguh Program Libat Kehadiran Fizikal Pemimpin Negara

Kerajaan Negeri Sarawak menangguhkan semua program melibatkan kehadiran fizikal pemimpin negeri termasuk Ketua Menteri, Datuk Patinggi Abang Johari Tun Openg selama dua minggu bermula hari ini.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
296,206
Reaction score
12,600
Points
2,376

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
296,206
Reaction score
12,600
Points
2,376
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register