upah scan resit $50 sekeping

CG Sponsors




thesix

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2007
Messages
758
Reaction score
4
Points
15
assalamualaikum..

saya nak mintak tolong sape2 yg ada kat sini kalau ada medical receipt xspcially resit dari klinik gigi tolong pm sy malam ni jugak dan sy akan bayar 50rnggit utk setiap cntoh resit yg dihantar(resit klinik area slangor or wkl) secara online dgn m2u or cimbclick.

sekian terima kasih

wassalam
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Nak tambah MC X'mas ker???
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
apo bondo nak buat ngan resit tuh..


den bersepah resit...resit tupai2 pun ado nak?
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
aik??kalau MC beli tempat aku pun rm20 jek...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
apo bondo nak buat ngan resit tuh..


den bersepah resit...resit tupai2 pun ado nak?
dapat RM50 kita gi menupai dua orang...:)):)):))
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
assalamualaikum..

saya nak mintak tolong sape2 yg ada kat sini kalau ada medical receipt xspcially resit dari klinik gigi tolong pm sy malam ni jugak dan sy akan bayar 50rnggit utk setiap cntoh resit yg dihantar(resit klinik area slangor or wkl) secara online dgn m2u or cimbclick.

sekian terima kasih

wassalam
Meh bank in kat aku...aku gi cuci gigi..dapat resit nanti aku scan kan...nak boh nama sapa nanti...:))
 

steveorlando79

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
3,880
Reaction score
56
Points
30
macam-macam adaaaaaaaaaaaa............ dia nak cth resitlaaaaaaa......... MC dia dah dpt tp resit tak pernah rasanya doc bagi kan............ pakai sembat mcm tu jer duit kite................. kalau speselis rasanya baru ada.................tu pon sepital jer..........
 
Sponsored Post
Top
Log in Register