Upah peguam untuk Sales And Purchase Agreement (SPA)

CG Sponsors




grindcore

Freshie
Joined
Jan 7, 2009
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam,

Nak tanya sikit... saya dalam perancangan untuk membeli umah kedua. Apartment berharga RM 130,000 di Sri Kembangan

1. Berapakah caj lawyer kalau nak buat SNP yang baru?
2. Ada lawyer yang boleh direkemen tak kat sini...yang bagus2, buat keje cekap, cepat dan tak caj mahal sangat..

Terima kasih
 
Sponsored Post

abgG

Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
1,811
Reaction score
104
Points
33
wslm.

cuba tengok kat forum BJ
banyak membicarakan bab ni...:)
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
ada dulu member cg ada offer service mcm nei....rajin2 ler cari2 ek...gud luck...
 

skateedge

Fun Poster
Joined
Apr 27, 2008
Messages
783
Reaction score
4
Points
15
tak silap aku salu 1% dr harga rumah... tu rate biasa yg kawan2 aku ada buat.. tp tak tau laa skang mcm mane..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register