BTC USD 66,514.5 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

upah menaip dokumen atau apa saja kerja yang anda malas nak buat...

analyzer_mike

Active Member
Messages
1,691
Joined
Nov 17, 2008
Messages
1,691
Reaction score
1
Points
25
salam to all members...

saya ingin menawarkan perkhidmatan menaip apa-apa dokumen atau kerja anda yang anda tiada masa nak buat...

saya sedang bercuti selama sebulan dan ingin ambil peluang ini untuk mencari sedikit pendapatan...

caranya mudah sahaja...
anda hanya perlu email atau pos apa sahaja maklumat atau dokumen yang anda ingin saya siapkan kepada saya...


sejurus saya mendapat bahan tersebut saya akan melakukan kerja saya...

setelah selesai...saya akan email kerja tersebut kepada anda dan anda akan membayar upah saya...

upah yang saya kenakan adalah rm3/page...

untuk kerja lain anda boleh hubungi saya di 017-5528895/013-4011696

saya bersedia untuk melakukan apa sahaja kerja dengan bayaran yang munasabah :D

segala bahan anda boleh email ke : [email protected]
atau...
hubungi saya dan saya akan mesej alamat saya kepada anda..
kerja akan dilakukan secepat mungkin...


perkhidmatan ini saya lakukan dengan konsep percaya kepada pelanggan...
anda percaya kepada saya dan saya percaya kepada anda..

terima kasih :)
 
Sponsored Post

takder kija yer...klik kat bawah..free domain wat web site

hehe...kalo wat website pastu nak wat pe?
ade mase sbulan jek....dwet mmg tgh sengkek giler ni...adoi...

kalo korang ade keje pape nak wat tu just hubungi aku k.. :)

"sedia berkhidmat"
"marksman sasaranku"
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register