BTC USD 39,735.5 Gold USD 1,801.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

upah menaip dokumen atau apa saja kerja yang anda malas nak buat...

analyzer_mike

Active Member
Joined
Nov 17, 2008
Messages
1,691
Reaction score
1
Points
25
salam to all members...

saya ingin menawarkan perkhidmatan menaip apa-apa dokumen atau kerja anda yang anda tiada masa nak buat...

saya sedang bercuti selama sebulan dan ingin ambil peluang ini untuk mencari sedikit pendapatan...

caranya mudah sahaja...
anda hanya perlu email atau pos apa sahaja maklumat atau dokumen yang anda ingin saya siapkan kepada saya...


sejurus saya mendapat bahan tersebut saya akan melakukan kerja saya...

setelah selesai...saya akan email kerja tersebut kepada anda dan anda akan membayar upah saya...

upah yang saya kenakan adalah rm3/page...

untuk kerja lain anda boleh hubungi saya di 017-5528895/013-4011696

saya bersedia untuk melakukan apa sahaja kerja dengan bayaran yang munasabah :D

segala bahan anda boleh email ke : [email protected]
atau...
hubungi saya dan saya akan mesej alamat saya kepada anda..
kerja akan dilakukan secepat mungkin...


perkhidmatan ini saya lakukan dengan konsep percaya kepada pelanggan...
anda percaya kepada saya dan saya percaya kepada anda..

terima kasih :)
 
Sponsored Post

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
good offer...:)cgrock

masalahnyer aku pun tak tau apa kejer yg nak bg kat ko...

sbb aku pun tgh cari kejer nak buat nih..huhu
 

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,358
Reaction score
1,154
Points
151
bukan ke dah ade thread ni td?:-?:-?
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
takder kija yer...klik kat bawah..free domain wat web site
 

analyzer_mike

Active Member
Joined
Nov 17, 2008
Messages
1,691
Reaction score
1
Points
25
takder kija yer...klik kat bawah..free domain wat web site

hehe...kalo wat website pastu nak wat pe?
ade mase sbulan jek....dwet mmg tgh sengkek giler ni...adoi...

kalo korang ade keje pape nak wat tu just hubungi aku k.. :)

"sedia berkhidmat"
"marksman sasaranku"
 

ndzul01

Active Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
1,466
Reaction score
0
Points
20
... Bagus bro.. jgn tuggu wang dtg bergolek, kena usaha.... syabas..
 

frigid03

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2007
Messages
6,226
Reaction score
0
Points
60
dlm cg neh byk keje..rajin2 le jenjalan..
all the best!:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register