BTC USD 40,091.3 Gold USD 1,829.52
Time now: Jun 1, 12:00 AM

upah menaip dokumen atau apa saja kerja yang anda malas nak buat...

analyzer_mike

Active Member
Joined
Nov 17, 2008
Messages
1,691
Reaction score
1
Points
25
salam to all members...

saya ingin menawarkan perkhidmatan menaip apa-apa dokumen atau kerja anda yang anda tiada masa nak buat...

saya sedang bercuti selama sebulan dan ingin ambil peluang ini untuk mencari sedikit pendapatan...

caranya mudah sahaja...
anda hanya perlu email atau pos apa sahaja maklumat atau dokumen yang anda ingin saya siapkan kepada saya...


sejurus saya mendapat bahan tersebut saya akan melakukan kerja saya...

setelah selesai...saya akan email kerja tersebut kepada anda dan anda akan membayar upah saya...

upah yang saya kenakan adalah rm3/page...

untuk kerja lain anda boleh hubungi saya di 017-5528895/013-4011696

saya bersedia untuk melakukan apa sahaja kerja dengan bayaran yang munasabah :D

segala bahan anda boleh email ke : [email protected]
atau...
hubungi saya dan saya akan mesej alamat saya kepada anda..
kerja akan dilakukan secepat mungkin...


perkhidmatan ini saya lakukan dengan konsep percaya kepada pelanggan...
anda percaya kepada saya dan saya percaya kepada anda..

terima kasih :)
 
Sponsored Post

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,358
Reaction score
1,154
Points
151
salam to all members...

saya ingin menawarkan perkhidmatan menaip apa-apa dokumen atau kerja anda yang anda tiada masa nak buat...

saya sedang bercuti selama sebulan dan ingin ambil peluang ini untuk mencari sedikit pendapatan...

caranya mudah sahaja...
anda hanya perlu email atau pos apa sahaja maklumat atau dokumen yang anda ingin saya siapkan kepada saya...


sejurus saya mendapat bahan tersebut saya akan melakukan kerja saya...

setelah selesai...saya akan email kerja tersebut kepada anda dan anda akan membayar upah saya...

upah yang saya kenakan adalah rm3/page...

untuk kerja lain anda boleh hubungi saya di 017-5528895/013-4011696

saya bersedia untuk melakukan apa sahaja kerja dengan bayaran yang munasabah :D

segala bahan anda boleh email ke : [email protected]
atau...
hubungi saya dan saya akan mesej alamat saya kepada anda..
kerja akan dilakukan secepat mungkin...


perkhidmatan ini saya lakukan dengan konsep percaya kepada pelanggan...
anda percaya kepada saya dan saya percaya kepada anda..

terima kasih :)[/SIZE]

nanti ade yg salah tafsir ni..:)):))..just kidding..jgn marah..
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
rm3 satu page? mahal sgt tue bro...
 

analyzer_mike

Active Member
Joined
Nov 17, 2008
Messages
1,691
Reaction score
1
Points
25
rm3 satu page? mahal sgt tue bro...

erm?
well....tu depend on my service....
berape cepat saye bley siap....
dan kualiti yang saya tawarkan...

murah = kualiti tak terjamin + lambat
mahal sket = kualiti dijamin + cepat...

saya sanggup tak tido untuk anda :)
 

rekaniaga

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2008
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
tak la mahal sgt razif1224, ok la tu, bayaran untuk ketelitian dan fokus, tul tak?
 

analyzer_mike

Active Member
Joined
Nov 17, 2008
Messages
1,691
Reaction score
1
Points
25
Welkam, kita mesti support usahawan melayu

well..
thanks again :)

kalau sesape ade masalah nak type assignment, paperwork or others anda boleh lah hubungi saya di 017-5528895/0134011696..

kita boleh bincang :)
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
nanti ade yg salah tafsir ni..:)):))..just kidding..jgn marah..

tu ler pasal...kalau ikutkan aku memang bertimbun kerja yang aku malas nak buat...pendek kata kalau dia setuju kena pindah dok umah aku ler...

:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register