Uox dan sox..berita baik pada guru2..berehat seketika..sambung bln 12

CG Sponsors




amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
sape2 nak jadi agen uox ngn sox,leh roger aku..komisyen rm1.50 1 pack..cara nya mcm nie

1.untk sox,bdk2 yng umur 12-17 tahun sahaja..depa just topup rm3 sahaja
2.untuk uox,umur 18-25 thn..depa kena topup rm10 sahaja dan akan dapat rm10 free

sedikit mengenai uox dan sox
1.sms ke semua no celcom 1 sen sahaja
2.sms ke no lain 6 sen sahaja
3.call ke semua rangkaian 15sen seminit sahaja
5.xde expired kredit



kalau sape2 yang berminat,mudah jek..just collect ic,then pos kat aku..urusan pendaftaran sume aku akn uruskan..korang dapat nanti terus boleh bagi pada customer..cikgu2 amatlah digalakkan sebab ramai student :D:D

sebarang masalah,leh hubungi omar ye
 
Last edited:
Sponsored Post

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
ok..berita faham...tq omar
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
sape2 nak jadi agen uox ngn sox,leh roger aku..komisyen rm1.50 1 pack..cara nya mcm nie

1.untk sox,bdk2 yng umur 12-17 tahun sahaja..depa just topup rm3 sahaja
2.untuk uox,umur 18-25 thn..depa kena topup rm10 sahaja dan akan dapat rm10 free


kalau sape2 yang berminat,mudah jek..just collect ic,then pos kat aku..urusan pendaftaran sume aku akn uruskan..korang dapat nanti terus boleh bagi pada customer..cikgu2 amatlah digalakkan sebab ramai student :D:D

sebarang masalah,leh hubungi omar ye
omar tu saper??? :eek::eek::eek::eek:

naper dia x bukak thread dia sndiri???

izan lak saper???
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
mane2 ckgu yng nk tmbh pndapatan,leh lh ye
nie bkn MLM tau :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register