untuk sapa2 plan nk gi Aussie naik Airasia

CG Sponsors




xbdk_utm

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2007
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
hai kekawan,

My fren ada lebih kurang rm1200++ dalam akaun AirAsia X dia, dan dia plan nk nk jual account tu utk rm1000 sahaja. :)paid

So sapa2 plan nk pegi ke mana2 destinasi AirAsia X leh la book flight guna account member i, kalo total flight fare yg kamu book tu melebihi rm1200, yang extra tu kene topup sendiri la :):)

Destinasi AirAsia X
Hangzhou (Shanghai)
Melbourne
Perth
Gold Coast Brisbane
London

kalo sapa2 nk beli, leh PM i, untung rm200++ ni

terima kasih :D:D
 
Sponsored Post

asrul07

Active+ Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
laa..knpa dia x nak guna sendiri...ada expired date ker?
 

xbdk_utm

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2007
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
dia xde plan nk pegi mana2 dlm masa terdekat ni,

yer, ada expiry date end of this month,
leh schedule flight utk anytime but kene book by end of this month la
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,458
Reaction score
267
Points
141
apa kelebihan ada duit kat acc dia tuh.
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Account apa pulak ni? E-Baucer ker?
 

masreemie

Super Active Member
Joined
May 16, 2007
Messages
6,761
Reaction score
0
Points
60
apa kelebihan ada duit kat acc dia tuh.
kalau tak silap masz ni kira cam credit share la... org lain leh guna acc dia kalau dia kasi pword or booking number la kan... then if konon2nya expiry date nyer bulan 1, kiter juz booking awal, tapi nk terbang bila2 pun bley... tu je la... tul tak tuan tanah?
 

xbdk_utm

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2007
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
kalau tak silap masz ni kira cam credit share la... org lain leh guna acc dia kalau dia kasi pword or booking number la kan... then if konon2nya expiry date nyer bulan 1, kiter juz booking awal, tapi nk terbang bila2 pun bley... tu je la... tul tak tuan tanah?
tul tu masz,

takde sapa yg interested ke? :):)
 

rauzan

Active Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
1,258
Reaction score
10
Points
25
erm...


huhuhuhu...
nsib bek la aq bz, kalaw aq byk free time kompom aq amik...
amik bg 2-4 sector pun best jgk tu...
bleh kew ek...
diz week p clark,next week other destination lg...
huhuhuhu...
:D
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
apa kelebihan nya..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register