Untuk Kaki Pancing yang Aktif

Recommended Brokers


anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,733
Reaction score
126
Points
83
Mggu lepas mancing kat lombong area masuk sungkai tu banyak ikan tongsang beso2 dgn ikan rohu
 
Sponsored Post

kokorez

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2006
Messages
3,105
Reaction score
35
Points
30
Nama Nama Kolam pancing yang aku pernah pergi.

KOlam pok nik Shah Alam (air Tawar)
Sebara Adi Pacu Beranang (Air Tawar/Udang)
Kolam Siakap KKB dan Genting Sempah
Kolam Air Masin Bakau De Baruh (Bagan Dato Perak)
Kolam Pancing Tok Batin (Lagong/Selayang)

Selebihnya aku lebih suka cari pak ruan yang comel comel untuk catch snap and release.
Bakau De Baruh tu best tak ke boss?
 

ajai12

Fun Poster
Joined
Jan 17, 2009
Messages
191
Reaction score
14
Points
15
Bakau De Baruh tu best tak ke boss?
So far okay je. Tapi tak ingat harga dah.

Pernah lah dapat siakap 5 ekor 2kg size.

situ ada kerapu kata orang. tapi tak nampak plak ada orang naik masa saya g mancing tu
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,133
Reaction score
163
Points
88
lama dah tak layan patin dengkil .....
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,564
Reaction score
125
Points
133
kat mane nak layan PB area serdang ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register