Untuk disewa Rumah teres satu tingkat Tmn Sri Serdang, dkt UPM

CG Sponsors




azzurri200

Active Member
Joined
May 9, 2009
Messages
1,615
Reaction score
0
Points
20
Assalamualaikum semua.
saya kat sni tolong iklankan rumah mak saya teres satu tingkat taman sri serdang dekat dgn UPM.
rumah ni available Jan 2011. Dulu tenant family dok 1++ thn je slps kami suma pindah n lps umh renovate.
dkt dgn kdi,bus stand dpn umh,joging track upm kolej 10 engineering,masjid n sekolah.sng utk korang ade anak2 kecik :D
bilik 3 dan 2 bilik ayaq
juga sesuai utk family or bujang
harga sewa rm1000..nak kawtim ke camne korg deal la sndri k.
ni no mama aku 0162643073 puan sem
ni gambo dia..
 
Last edited:
Sponsored Post

azzurri200

Active Member
Joined
May 9, 2009
Messages
1,615
Reaction score
0
Points
20
rumah yg xplg x cntk tu..
tp lps diorg chow, cntk la blk umah nie hehhe ;)
 

bintang4

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,528
Reaction score
332
Points
81
Mcm familiar tpt ni..depan ada lot kedai kan TT? Kedai Toto pun ada kan :D
 

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,937
Reaction score
351
Points
131
ni sesuai studen duduk, 10 org gitu...tong² sorang seratus la...
hahahahaaha
 

azzurri200

Active Member
Joined
May 9, 2009
Messages
1,615
Reaction score
0
Points
20
aah rumah depan kedai oldskul2...rumah ni kwn2 aku ckp zmn2 dlu sume org nk dok,mse zmn dolu2 la.. ;)
sbb g msjd sng, g skola jln kaki, kdi roti canai, moto, runcit..sng la, padang pon dkt..
lg2 dak2 upm nk photostat asgmnt kdi dpn umah murah.
stdnt ok kot..hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register