BTC USD 38,765.7 Gold USD 1,824.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Untuk Dijual: Rumah Semi-D di Pongsu Seribu, Kepala Batas, Pulau Pinang

SharmCos

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2006
Messages
972
Reaction score
75
Points
20
Salam,

Ni bagi pihak abang saya dia nak jual rumah semi-d satu tingkat kat Pongsu Seribu, Kepala Batas, Penang. Dekat² dgn Pusat Matrikulasi Pulau Pinang.

Rumah baru siap setahun. Baru setahun dapat kunci tapi tak duduk lagi. Tak renovate apa lagi.

  1. Keluasan 2853 kaki persegi. Luas rumah je ke sekali tanah tak pasti lak.. ahakss.. kena tanya tuan tanah la :D
  2. Pintu pagar bermotor dan remote control
  3. 4 bilik tidur
  4. 2 bilik air
  5. 1.5km dari pekan Kepala Batas
  6. 7km dari pekan Sungai Dua

Semua Melayu kat taman ni so nak jual kat Melayu saja jugak lah :). 80% penghuni adalah guru so kalo ada guru2 mane nak join the club bleh la :D

Kalo berminat sila la call abang saya Azhar 012-4681849, jgn PM saya lak..

Sedikit gambar:

Pandangan depan

23112010_003-1.jpg

23112010_005.jpg

23112010_006.jpg


Pandangan dari pintu utama ke dalam rumah

27112010-1.jpg


Pandangan dari dalam rumah ke luar

27112010_002.jpg


Kawasan dapur dan bilik air

27112010_004.jpg

27112010_003.jpg


Tanah belakang lebih kurang 20 kaki, boleh tambah byk bilik lagi tu :D

Terima Kasih :)cgrock
 
Sponsored Post

abgmie

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 5, 2009
Messages
4,527
Reaction score
216
Points
33
salam.

bape harga bos ?
 

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
kalo berani letak la harga dia....huhu
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
Kat tempat aku ler taman ni, baru lagi ni...
 

wlp

Fun Poster
Joined
Feb 12, 2008
Messages
269
Reaction score
38
Points
20
Sham

Berapa buka x panjang rumah & tanah
Harga ????. Ada kawan cari kat seberang perai

Tkasih
 

SharmCos

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2006
Messages
972
Reaction score
75
Points
20
Alamak sori lupa letak rega hehehehe
Open 220k tapi bleh nego la
Dgr cite org nak amek dah.
Maklumat2 lain sila contact tuan rumah, aku taktau.

Timakasih.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register