To Sell Untuk bakal pengantin jer ni..less than RM1 tau

CG Sponsors




balqishDESIGN

Freshie
Joined
Mar 15, 2011
Messages
23
Reaction score
0
Points
8
Salam..
tujuan thread ni untuk membantu bakal pengantin yg tgh dilema nak cari door gift budget terutama packaging..lagi2 untuk pihak "belah sana". Takkan nak bagi sama mcm tetamu lain..
Sbb sy pun tgh mengalaminya sekarang..#:-S
Tgh mencari-cari packaging door gift yg sesuai, sy terfikir alangkah bagusnya kalau ada satu One Stop Centre yang jual barang packaging pukal dan murah less than RM1..

So sy buat sendiri utk korang yang nak kahwin tu. Baik tak sy?:D

Saya compilekan beberapa jenis packaging door gift budget, yang korang boleh decorate sendiri, tanpa gunakan banyak duit..Antaranya:

All kinds of:
  1. Glass Jars
  2. Paper Bags
  3. Paper Bags with Handle
  4. Rec + Square Boxes
  5. Unique Boxes
  6. Pizza Boxes
  7. Boxes with Handle

Boleh rujuk gambar di FB page: RM1 Wedding Door Gift

Disebabkan gambar terlalu banyak, ambil masa sikit nak compile semua. Akan sy update dari masa ke semasa.
 
Top
Log in Register