BTC USD 60,901.5 Gold USD 1,793.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Unifi VIP5 - Tempoh terjadinya pemotongan.

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,728
Reaction score
2,403
Points
201
(Salam)

Ada masalah duit sikit.

Jadi 24 September ni genap dua(2) bulan bil tertunggak RM300 (149 x 2)

Bila tiga(3) bulan tertunggak baru dia block ke?

Plan nak bayar habis sebelum 24 September dan unsubscribe terus.
Tak pakai sangat internet skang.
 
Sponsored Post

Jepang

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2011
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
30
kalo discontinue akaun yg kurang 2 tahun kena denda RM500.

pindah rumah RM300.

giler kena paw oleh UNIFI.
 

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,728
Reaction score
2,403
Points
201
kalo discontinue akaun yg kurang 2 tahun kena denda RM500.

pindah rumah RM300.

giler kena paw oleh UNIFI.

Pindah rumah RM300?
Tapi kita tetap akan discontinue...tak kena RM500?
Unifi akan check ke kita pindah ke tak?


Unifi aku pun asik disconnect jer...Pandan Indah hampas ske
t.
 

Jepang

Active+ Member
Joined
Feb 19, 2011
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
30
Pindah rumah RM300?
Tapi kita tetap akan discontinue...tak kena RM500?
Unifi akan check ke kita pindah ke tak?


Unifi aku pun asik disconnect jer...Pandan Indah hampas ske
t.

jika bro pindah rumah, tetapi mengekalkan UNIFI caj perpindahan adalah RM300.

jika bro discontinue UNIFI, caj RM500.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register