Telco Unifi Mobile 99 Pada Harga RM59 - Di Lanjut Hingga 31 Mac 2020

CG Sponsors




kotak85

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2013
Messages
907
Reaction score
24
Points
25
hahahaha, pemalas punya TM .. contoh; SOP betul / sebenar bila Port-In TM daripada DiGI, boleh terus daftar dan maklumat akan disampaikan pada DiGi, seterusnya DiGi akan hantar SMS / call pemilik nombor untuk pengesahan Port-Out, lepas dapat kebenaran dari pemilik terus selesai tukar Telco ..

itu yang saya lalui masa MNP dari DiGi kepada redONE ..
no dari telco lain tkde masalah bos. ni dari unifi jugak.
mcm aku dari webe rm79 sebulan.

dulu tanya ape beza pelan 59 ni
dieorg bgtau same je, harga promo.
 
Sponsored Post

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
19,455
Reaction score
3,342
Points
236
kalo nak hotspot cuba cara ni .. telco2 lain pun boleh, IP address tu dapatkan dari telefon lepas sambung pastu msuk dalam proxy setting :)

 

waddy

Fun Poster
Joined
Jul 12, 2008
Messages
825
Reaction score
29
Points
20
pergi dkat chat live je. minta die btkan.
dulu aku dah pernah tanyer die bgtau tk boleh.
ni tanya boleh plak.

aku pergi dkat booth unifi pn sebelum tu dieorg bgtau kn port out jugak.

last2 tnyer dkat chat live tu boleh jer. srh dieorg buatkan. 3 hari bekerja siap tukar
tq bro.. semalam chatlive terkejut jugak tetiba boleh tukar padahal tmpoint suruh port out..
 

eiriz

Fun Poster
Joined
Jan 12, 2010
Messages
380
Reaction score
68
Points
20
tq bro.. semalam chatlive terkejut jugak tetiba boleh tukar padahal tmpoint suruh port out..
den gi TMpoint diorg buatkan sumer..just jwb SMS ckp utk setuju port out...then tunggu line lama xde baru tukar sim baru....(ni utk maintain no lama).. amik masa sehari utk deactivate...yg pasti jgn ada due payment dr line lama yg xbayar ..make sure sumer da bayar...
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
19,455
Reaction score
3,342
Points
236
Unifi Mobile Tawar Pas Data Mingguan Tanpa Had & Pas Hotspot LTE 999GB Secara Percuma

Telekom Malaysia telah pun sedia menawarkan akses kepada Unifi TV untuk semua pelanggan Unifi. Selain daripada itu, kini TM juga turut hadir dengan penawaran pas akses data secara percuma untuk pelanggan Unifi Mobile.

Bagi anda yang menggunakan pelan Unifi Mobile 99, webe RM79, dan Unifi Mobile Pek Jasa, anda boleh menikmati pas hotspot 999GB LTE secara percuma – sekaligus berkongsi data bersama ahli keluarga lain ketika anda berada di rumah.

Promosi ini ditawarkan oleh pihak TM dari 19 Mac hingga 31 Mac kelak. Ia akan diaktifkan secara automatik kepada semua pelanggan berkenaan, dan akses data hotspot ini terhad untuk penggunaan dibawah rangkaian LTE sahaja.

Selain daripada itu, bagi pengguna pakej prabayar #BEBAS, anda akan diberikan dengan pas mingguan bernilai RM20 kepada semua pelanggan Unifi Mobile #BEBAS. Dengannya, anda akan menerima akses tanpa had untuk penggunaan selama seminggu, dan boleh ditebus lagi sekali selepas tempoh berkenaan tamat. Promosi ini juga terhad antara 19 Mac sehingga 31 Mac 2020 ini.



 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,058
Reaction score
70
Points
80
UNIFI...xde ke plan nak bagi pakej basic RM79 >>UNLIMITED sementara Restricted Movement Order ?


TM kene la prihatin dgn keadaan semasa
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,240
Reaction score
529
Points
126
Product_Page_unifi_Plus-Box_720x800_Mobile-min.jpg

99 @ 59 tamat pada 9 jun 2020
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,149
Reaction score
219
Points
73
ok ke unifi mobile ni? coverage & speed?
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,178
Reaction score
454
Points
141
Unifi mobile ni dok turun2 harga ni pasal org ramai complain ke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register