BTC USD 37,197.3 Gold USD 1,797.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Undang2 Pejabat Yang Buat Kita Rasa Nak Resign

Megat Al Fateh

Active Member
Messages
1,735
Joined
May 6, 2019
Messages
1,735
Reaction score
899
Points
81
tak semua manager tu layak jadi bos

ada yg jadi sbb family business.. ada yg cable besar dgn bod

tu yg hal gaduh laki bini pun ade lepas geram dkt staff

patut tulis sesiap dlm iklan jawatan kosong tu..
mesti tahan maki walau bukan salah kita pun ;)
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,456
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,456
Reaction score
22,262
Points
1,831
Awards
1
Still good advice

FB_IMG_1637664039051.jpg
 

farahin

Junior Member
Messages
96
Joined
Oct 21, 2007
Messages
96
Reaction score
13
Points
11
Kalau owner company maki hamun staff pun boleh dikatakan tak beradab...apatah lagi Pengurus yg juga makan gaji sama dgn kita.....hakikatnya bergantung mcm mana mereka itu diajar dan di didik dari kecil.....walhal nak hormat staff..cakap baik baik tak rugi pun....
Biasanya owner lantik pengurus macam tu supaya owner tak payah susah2 nak maki hamun. Owner nampak ok pengurus pulak nampak lebih2. Hakikatnya owner pun sama perangai cuma berselindung di sebalik pengurus yg dia lantik.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register