Umur Aishah ra 9 thn semasa berkahwin dgn Nabi saw adalah propaganda Syiah

CG Sponsors




jumatmajid

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2012
Messages
7,534
Reaction score
216
Points
78
wallahu'alam
hhhmmm takper lah klu x tau...

cdg nak tlg hantam sama itu mangkuk ayun sekali...

aper pon jom sama2 hantam itu syiah adik74 dlm thread dier...

jgn bg muka sama dia...
 
Sponsored Post

jumatmajid

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2012
Messages
7,534
Reaction score
216
Points
78
len kali kalau tak nk menjawab dgn terang jgn bg kata2 yg boleh mendatang kan punca kpd mengumpat, sangka2 atau punca kpd fitnah...

belajar bertenang ok... :D
sabar hj, x perlu bg pressure byk sgt...

yg penting rmi tahu pegangan sebenar hj camner...

termasuk ler sy yg pernah sama2 berhujah dgn zulu travel dlm isu yg sama...

so x perlu bimbang semua tuh, tau ler pihak yg terlibat nak buat camner nnt...
 

tokmung

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2013
Messages
2,646
Reaction score
8
Points
25
hhhmmm takper lah klu x tau...

cdg nak tlg hantam sama itu mangkuk ayun sekali...

aper pon jom sama2 hantam itu syiah adik74 dlm thread dier...

jgn bg muka sama dia...
yg konfirmnya syiah didepan mata, dibutakan la plak matanya.. wallah'ualam pah ceroh

yg xkonfirm, cerita hadis dr zaman bertahun2 dahulu, boleh plak dicerca nya.. adoi xpaham pakcik

:D
 

jumatmajid

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2012
Messages
7,534
Reaction score
216
Points
78
yg konfirmnya syiah didepan mata, dibutakan la plak matanya.. wallah'ualam pah ceroh

yg xkonfirm, cerita hadis dr zaman bertahun2 dahulu, boleh plak dicerca nya.. adoi xpaham pakcik

:D
doakan jer kiter semua diberikan kefhman oleh-Nya Tok Mung...
 

kasturi

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2006
Messages
13,525
Reaction score
3,271
Points
196
len kali kalau tak nk menjawab dgn terang jgn bg kata2 yg boleh mendatang kan punca kpd mengumpat, sangka2 atau punca kpd fitnah...

belajar bertenang ok... :D
selama aku post kat thread ni pon tenang aje...sambil2 nk santai minda. sbb isu ni bukan penting sgt pon. xde kaitan dgn pegangan akidah.
hanya sekadar berkongsi maklumat...bole jgk menjana minda....:D:D

tapi lps aje puak syiah yg suka sembelih org tu masuk, tiba2 angin padang sahara aku naik....ada hati nk berhujah...tp akidah sendiri pon ke laut ~X(


jom kita nyanyi bro...."jujurlah sayang.....aku tak mengapa....biar semua.... sambung2
 

jumatmajid

Super Active Member
Joined
Jun 5, 2012
Messages
7,534
Reaction score
216
Points
78
selama aku post kat thread ni pon tenang aje...sambil2 nk santai minda. sbb isu ni bukan penting sgt pon. xde kaitan dgn pegangan akidah.
hanya sekadar berkongsi maklumat...bole jgk menjana minda....:D:D

tapi lps aje puak syiah yg suka sembelih org tu masuk, tiba2 angin padang sahara aku naik....ada hati nk berhujah...tp akidah sendiri pon ke laut ~X(


jom kita nyanyi bro...."jujurlah sayang.....aku tak mengapa....biar semua.... sambung2
"...Biar semua jelas telah berbeda..."

sy melantik diri sendiri utk jd wakil hj...:D

sy tau hj ok jer tuh...

respon yg terbaek bro, respek & tabek dr sy...
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,705
Reaction score
2,255
Points
191
selama aku post kat thread ni pon tenang aje...sambil2 nk santai minda. sbb isu ni bukan penting sgt pon. xde kaitan dgn pegangan akidah.
hanya sekadar berkongsi maklumat...bole jgk menjana minda....:D:D

tapi lps aje puak syiah yg suka sembelih org tu masuk, tiba2 angin padang sahara aku naik....ada hati nk berhujah...tp akidah sendiri pon ke laut ~X(


jom kita nyanyi bro...."jujurlah sayang.....aku tak mengapa....biar semua.... sambung2
isu ni telah dibahaskan lama... dan pastinya isu ni takkan terhenti... cuma bagaimana cara umat islam utk menerima dlm sesuatu perselisihan pendapat tu yg penting..

saya memang dah jangka awal2 mesti akan ada suatu kaum yg akan mengambil kesempatan dari perkara ni...

nk berdakwah silakan saya tak halang... just pesan utk diri saya juga elakkan dakwah kita menjadi satu kebencian dari pihak yg cuba kita sampaikan atas sebab diri kita...

btw, tu lagu apa tu..?
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,705
Reaction score
2,255
Points
191
"...Biar semua jelas telah berbeda..."

sy melantik diri sendiri utk jd wakil hj...:D

sy tau hj ok jer tuh...

respon yg terbaek bro, respek & tabek dr sy...
syukran jazilan... :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register