Umur 45. Nama clear (langsung takde rekod hutang). Tapi nak buat urgent loan..

CG Sponsors




eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
46
Points
70
Aku ada sorang kawan...
umur 45..
keje swasta..
dah bekerja dgn majikan sekrang hampir 15 tahun.
majikan adalah syarikat membekal sayur, buah, bunga dari Cameron Hingland ke dalam dalam luar negara..
Gaji basic, RM2,380...
Tapi seumur hidup fobia dengan hutang..
tak pernah berhutang...
Nama clear giler...
beli kereta, tv dan lain2, secara tunai...
(dia boleh la, dah takde bini.. anak apatah lagi..)
tak beli rumah, sebab dah ada rumah hasil peninggalan keluarga..
rumah tu pun dah habis hutang...

Nak dijadikan cerita, ada benda urgent yg dia perlu selesaikan...
Cash kat tangan tak cukup nak cover...
So, sape bleh tolong dptkan loan utk dia ni...?
 
Sponsored Post

erDrAg00n

Moderator
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
pergi je bank...
apply tok wat biz...
 

edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
dia dah try...
tp problem namanya terlampau clear.. xde track rekod...
cadangan saya,apply kad kredit satu..bila dah dapat,pakai 2-3 kali then terus buat loan kat bank..supaya ada track rekod..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register