BTC USD 65,321.4 Gold USD 1,784.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Umno wajar menang !!, padan muka pas

MA REBORN

Banned
Joined
Jul 9, 2010
Messages
2,034
Reaction score
95
Points
30
:eek::eek:.......DGN PAKAIAN PERCUMA, PINJAMAN TEKUN SHINGGA 1.3BILLION , DAN PERKAMPUNGAN WIFI,,,,UMNO WAJAR MENANG KERANA MEMBERI SOKONGAN PADU YG MANA PAS KEDEKUT SKIT, BAKHIL KERANA TIDAK MEMBERI KEWANGAN, YG MANA PAS TERPAKSA MEMBAYAR HUTANG2 YG BERBILLION BERBANDING NEGERI LAIN




Uploaded with ImageShack.us


kenyataan yang benar


Uploaded with ImageShack.us
 
Last edited:
Sponsored Post

papayaomela

Super Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
6,282
Reaction score
32
Points
70
Perkampungan WIFI tu aku sokong. Biar sampai dalam hutan tu. Biar semua org asli boleh akses internet. Biar depa semua berilmu dan dapat akses maklumat seimbang. Biar depa tau yg selama ni depa kena tipu. :)) :))

Apa? Perkampungan WIFI? kat kg aku pun takdak WIFI. :)) :))

Jgn bagi WIFI je tp org kat kg tu komputer pun takdak. :))

BN mmg patut menang. Duit ditabur, janji dicanang, projek di war2kan dgn nilai berjuta2 RM. Time ni la rakyat nak merasa duit rakyat. Kalau tak, jgn haraplah nak merasa. :))
 
Last edited:

poknik

Legendary Member
Joined
Dec 11, 2007
Messages
14,014
Reaction score
281
Points
131
pas bagi zakat je... tu pun kena tuduh rasuah dah
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,724
Points
316
wifi takde... memang scam... yg ada umnobnapco kasik... WTF aje... :))

kat bandar nie pun akses tenet macam cilakak je... nie plak nak buat wifi seluruh daerah gua musang... tunggu musang berjanggut jawapnya laa... :p
 

PipFX

Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
2,206
Reaction score
120
Points
33
wifi takde... memang scam... yg ada umnobnapco kasik... WTF aje... :))

kat bandar nie pun akses tenet macam cilakak je... nie plak nak buat wifi seluruh daerah gua musang... tunggu musang berjanggut jawapnya laa... :p

angan2 mat jenin..:eek::eek::eek:
 

ykenobi

Super Active Member
Joined
Nov 19, 2008
Messages
6,422
Reaction score
14
Points
65
kire lps nih galas bole jd BANDARAYA ICT..
lebey maju dr kota bharu plak..
wakakakaka...
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,724
Points
316
kire lps nih galas bole jd BANDARAYA ICT..
lebey maju dr kota bharu plak..
wakakakaka...

Galas akan jadi cyberjaya koridor timur... wakakakaa... :))

tak sabar aku nak tengok wifi kat galas nie...

sedangkan kat bandar pun line tenet macam haram je... :))
 

poknik

Legendary Member
Joined
Dec 11, 2007
Messages
14,014
Reaction score
281
Points
131
Galas akan jadi cyberjaya koridor timur... wakakakaa... :))

tak sabar aku nak tengok wifi kat galas nie...

sedangkan kat bandar pun line tenet macam haram je... :))

line tenet kat galas nanti akan menggunakan teknologi yg terkini dan terpantas di dunia iaitu 'teknologi tali rupia lebar'... :))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register