BTC USD 51,906.9 Gold USD 1,682.56
Time now: Jun 1, 12:00 AM

UMNO timbang tarik diri sokong PN

CG Sponsors




GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,393
Reaction score
1,560
Points
201
DAP tak perlu jadi kerajaan pusat pon kaum depa leh survive selagi melayu berkuasa
 
Sponsored Post

chel_fi82

Active+ Member
Joined
Nov 25, 2009
Messages
4,352
Reaction score
53
Points
40
HARI INI PERDANA MENTERI ITALI LETAK JAWATAN SETELAH KEHILANGAN MAJORITY, PERDANA MENTERI MALAYSIA !
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,826
Reaction score
686
Points
171
geng bunga gan-ja sedang rancak nak pecah belahkan umno.. tapi umno tak sedar2 lari./. hebat rancang atok... berpura2 marah kat mudin .. walhal mereka merancang dari awal lg
 

midi2020

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2012
Messages
4,852
Reaction score
117
Points
33
betul tn lelabah, yg gaji hari ni ataupun yg amat terkesan dengan covid ni
bagaimana dengan mereka ni
mereka nak jugak bisnes berjalan, kedai bisnes bukak
sebab mereka paling affected jika tutup


org yg gaji bulanan tetap confirm ada, takde risiko kena buang kerja, dsb mmg senang bercakap
yg bisnes kecik, org yg gaji hari, org yg terkesan dengan covid mmg lah sedr pasal peningkatan covid ni, tapi diorang nak juga jaga diri keluarga dan bisnes
sapa nak tolong diorang melainkan diorang sendiri
maaf cek mek, nak tanya topik lain..

ku li pernah dedahkan bahawa beliau pernah ditawarkan jawatan penasihat petronas oleh muhyidin..

"Untuk makluman, Perdana Menteri telah menawar jawatan Penasihat Petronas kepada saya, yang pernah ditawar kepada bekas Perdana Menteri, tetapi saya menolak tawaran tersebut."

"Saya menolaknya kerana prihatin terhadap Perkara 48(1)(c) Perlembagaan Persekutuan berkaitan "Hilang kelayakan menjadi ahli parlimen" sekiranya "dia memegang sesuatu jawatan berpendapatan." Bahagian kecil [sub section] ini bertujuan mencegah ahli-ahli Dewan Rakyat daripada menyokong atau pun mengundi demi menyokong kerajaan bagi maksud 'penyerakan politik' tulisnya.

ahli parlimen yg pegang jawatan dalam glc tu kiranya dah hilang kelayakan sebagai ahli parlimen ke?
apa pendapat cek mek?
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,558
Reaction score
12,173
Points
1,906
maaf cek mek, nak tanya topik lain..

ku li pernah dedahkan bahawa beliau pernah ditawarkan jawatan penasihat petronas oleh muhyidin..

"Untuk makluman, Perdana Menteri telah menawar jawatan Penasihat Petronas kepada saya, yang pernah ditawar kepada bekas Perdana Menteri, tetapi saya menolak tawaran tersebut."

"Saya menolaknya kerana prihatin terhadap Perkara 48(1)(c) Perlembagaan Persekutuan berkaitan "Hilang kelayakan menjadi ahli parlimen" sekiranya "dia memegang sesuatu jawatan berpendapatan." Bahagian kecil [sub section] ini bertujuan mencegah ahli-ahli Dewan Rakyat daripada menyokong atau pun mengundi demi menyokong kerajaan bagi maksud 'penyerakan politik' tulisnya.

ahli parlimen yg pegang jawatan dalam glc tu kiranya dah hilang kelayakan sebagai ahli parlimen ke?
apa pendapat cek mek?
nanti ye tn midi, saya bagi jawapan. cuma bagi saya masa ye ;)
 

thehornbill

Freshie
Joined
Dec 31, 2020
Messages
49
Reaction score
2
Points
11
Inilah akibatnya bila lobai tonggang agama tak pandai mentadbir. Kerajaan pintu belakang tunggu masa je nak hancur. Tidur lobai sudah tak leena.

Lobai tak sedar ke rakyat tengah susah tapi lobai beli mercedes?

Kaki goyang : mana perjuangan BMF lobai??
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,558
Reaction score
12,173
Points
1,906
Inilah akibatnya bila lobai tonggang agama tak pandai mentadbir. Kerajaan pintu belakang tunggu masa je nak hancur. Tidur lobai sudah tak leena.

Lobai tak sedar ke rakyat tengah susah tapi lobai beli mercedes?

Kaki goyang : mana perjuangan BMF lobai??
alahai, asyik ni je ke hujahnya
bawak la hujah lain, pelbagai kan sikit deh

saya suka membaca sebab jenis saya gitu
cuma, asyik gini je style nya, mcm boring lak saya. no offense deh
cuba ignite saya punya interest tu, make it fun and interesting :D

cuba pelbagaikan sikit ye tn hornbill.
jangan limit kan isu, pasti kan ia meluas dlm segenap segi ilmu ye

i look forward to hearing from you 😉
 
Sponsored Post
Top
Log in Register