Ulat pada muka manusia...????

CG Sponsors




Sponsored Post

akuslamberjer

Super Active Member
Joined
Jan 5, 2008
Messages
5,287
Reaction score
103
Points
73
uishhh magic jugak.. :-?

konpius gak nih..dari segi saintifik mana ada pernah kaitkan resdung dengan ulat..kalo betul ulat tu hidup..mesti la dapat detect or scan kan..

kat mana rawatan nih TT?
 

mustopa_a

Legendary Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
eeeeeeeeeeee .. geli nya .. ada parasit kat muka ..
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
rawatan nie guna isi perut lipas tanah...aku ada belajar tapi tak nak praktikkan...kotor dan busuk
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
muke aku mesti byk ulat resdung ni kuar... aku da r resdung truk... makan steamboat tadi... mmg sedap ar...
 

akuslamberjer

Super Active Member
Joined
Jan 5, 2008
Messages
5,287
Reaction score
103
Points
73
rawatan nie guna isi perut lipas tanah...aku ada belajar tapi tak nak praktikkan...kotor dan busuk
aiyookk..betul ke keluar ulat tu boss dari muka? boleh sembuh ke?

Kalo betul boleh sembuh..nak redah gak..den nih ado resdung gak..huhu
 

akuslamberjer

Super Active Member
Joined
Jan 5, 2008
Messages
5,287
Reaction score
103
Points
73
den nak jugak... den resdung gak ni...
wah..ni leh wat team resdung cg plak nih..hehe..

nanti nak try godek kat mana ada buat rawatan cenggini..before that nak kena mintak advice dari doctor gak nih..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register