BTC USD 38,813.9 Gold USD 1,819.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ulat keluar dari muka???

Sponsored Post

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
http://www.youtube.com/watch?v=eoqmSUoG8mc

ni saya tunjuk ulat yg dikeluarkan dari muka...

Ni berlaku kat Malaysia...

X caya.. dgr baik2 diorang sembang....

ni berubat redung bro. aku penah wat skali gn nenek yg dok kat area flat sri serawak, sanpeng.

dia pakai seranga mcm lipas pastu toyoh kat muka. pastu ada la kuar ulat kat muka.

aku buat 2 kali tp resdung aku tak hilang gak so aku stop.

ada org ckp, dlm bdn seranga tu mmg ada ulat jd bila toyoh kat muka org mmg nampak mcm ulat tu kuar dr muka kita tp tak sebenarnya.

ntah la. Hanya ALLAH je yg tahu.
 

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
ini buang resdung la...pkai sireh...aku penah buat
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,517
Reaction score
43
Points
120
uuuuuuuuu takottt ulat banyak tueeee
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
tepeklah gambar..aku kat opis nih , youtube kene block
 

kambing gurun

Active+ Member
Joined
Mar 23, 2008
Messages
3,252
Reaction score
1
Points
25
Ni rawat resdung nih.... Kat area Meru dia pakai limau nipis....
 

wfl

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2007
Messages
592
Reaction score
0
Points
10
fuhhhh....hebat tuhhh...sapa dah try?..kuar ulat tul ker?
 

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
....ak denGAr le!!...tubuh badan kita adalah banyak parasit menumpang,jadi ulat 2x.. nie menyumbat liang darah kat muka sama macam ulat yang sebabkan penyakit kaki gajah....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register