Uggitraffic - uggitraffic.com

CG Sponsors




MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
aku dapat tau ni dari toncet and ada org hebahkan kat DP forum...Since takder sapa2 bukak lagi..aku bukak laa...hehe


Members/Publishers - Get paid for every action!
100% Safe PTP/CPM Links and Codes. We Do not Allow Viruses/Framebreakers/Popups in our Ads so its safe to promote!
Earn Up to $1.00 PTP or CPM From Your PTP Link or CPM Banner
Earn up to 1 cent for every PTC click!
  • Get 1 cents per direct referral Bonus!
  • Earn 20% on Every Order Placed by Referred Advertisers
  • $3.00 Free Member Payout! $1.00 Upgraded Member Payout!
  • International Members are welcome
  • Earn even more with Upgraded memberships
  • Payments are made at any time in 24-48 hours!!
  • Earn From 10 Referral Levels:

1 level: 10%
2 level: 9%
3 level: 8%
4 level: 7%
5 level: 6%
6 level: 5%
7 level: 4%
8 level: 3%
9 level: 2%
10 level: 1%


Advertise with Uggi Traffic!
Uggi Traffic provide targeted traffic to your website and makes more profit to your business for less expenses
Real time order status tracking!
Members have to wait some seconds before they get credit
Unique visitors. Only one view from an IP address allowed!
NO SPAM! Members have requested receiving your ads.
Reliable, friendly service.
Program ni gabungan Paid to Click pun ada... PPC pun ada... CPM banner pun ada....

Paying Machine: Alertpay ngan PAYPAL..


MODUS OPERANDI!!
1. Untuk bloggers2 sila register sebagai PUBLISHERS dan anda boleh letak CPM banner (468x60) di mana2 bahagian blog...
2. 1 traffic dari US/CA/UK die bg 1 point dan 1000 pint leh convert ke 1 USD
3. MAX 2 banner..janji blog ada content

JOIN DENGAN KLIK BANNER DI BAWAH!!


JOIN SEKARANG!!
REFF SEHINGGA 10 TIERS!!
3USD MIN PAYOUT!!
[REGISTER DISINI]
:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
ni payment dari forum lain from uggi



so sapa blum join tu...

REGISTER SEKARANG!!! KLIK SINI

ADA LEVEL REFFERAL..tu yang best tuu!!:)cgrock

p/s: ada ahli CG sorang tu pun dah dapat payment!! heh:x
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
bump skali lagi!! :)paid

sangat sesuai utk bloggers2 yg UV nyer dari UK/CA/US!!

masyukkkkkkkkkkkkkkkkk :)
 

thereds

Super Active Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
5,329
Reaction score
3
Points
65
aku tolong bumpkan lagi..
sebab aku memang ingat nak join program ni..
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
english content only?
bukan english content...

die just bg point biler die tgk ada UV dari UK/CA/US jer...tak kisah la kalu majoriti blog UV dari Malaysia pun..tp dapat point jer biler UV2 dari luar tu masuk..

ape lagi..guna jer sosial tanda buku tengokk...kot2 jadi!! haha:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register