Uchiha Itachi dah mati... sedihnya...

CG Sponsors




rizalstudio

Active+ Member
Joined
Jan 8, 2009
Messages
2,663
Reaction score
690
Points
71


Latest episod anime, Sasuke dpt tau kebenaran kenapa itachi bunuh semua clan nya.

Mula2 aku ingat itachi ni yg paling jahat... rupanya... dah tau the truth... sedih gila aku... rupanya selama ni dia protect sasuke..

Dlm aku menghayati.. meleleh air mata aku baca jalan ceritanya...


P/S: Tak minat naruto @ anime x layak komen..
 
Last edited:
Sponsored Post

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
episode brapa punya manga ni bro ? skrang 477 dah.
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
ni apa cerita ni :)):))


skrg dah jauh dah manga :p:p
 

waktong

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,519
Reaction score
97
Points
80
dah lama ni bro...ke baru smpai baca sini..aku dah berkurun sedih bab ni :D
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,819
Reaction score
143
Points
83
x silap chap 394 die mati muehehe aku pun langkah2 jek bace manga sbb nak tgk ape jln cite huhu
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
Latest episod anime, Sasuke dpt tau kebenaran kenapa itachi bunuh semua clan nya.

Mula2 aku ingat itachi ni yg paling jahat... rupanya... dah tau the truth... sedih gila aku... rupanya selama ni dia protect sasuke..

Dlm aku menghayati.. meleleh air mata aku baca jalan ceritanya...


P/S: Tak minat naruto @ manga x layak komen..

latest anime? atau latest manga :p


baik ko g sini tgk apa latest manga : http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=12567
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
bkn itachi ni jahat ka?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register