Ucapan Terima Kasih pada Tuan GT....

CG Sponsors




mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
Di sini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih pada tuan globaltent selama layanan class vvip pada saya selama berada di Kuching Sarawak….(4-Jan hingga 5-Jan 2008)

Terima Kasih juga atas belanja makan di Restaurant Kaya and Toast….

Terima Kasih juga atas belanja makan di Nasi Ayam Penget…(perghh memang mantap ayam dia...:)cgrock

Terima Kasih membawa bersiar2 di sekeliling bandaraya Kuching….

Terima Kasih atas kesudian menghantar sampai ke pintu berlepas di Airport Kuching….

Hanya Allah aja membalas jasa baik tuan….

Moga Allah merahmati tuan sekeluarga…

Terima Kasih sekali lagi……


:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Bah.... Bah..... Bah...... Siap bukak Thread yang tak tahan tu....:">:">:">
Tolong rakan2 jer... lain kali datang lagi....
:D
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
nnt aku nak g kuching nnt roger bro gt la heehehehehe
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
hihihi...budi yg baik akan dikenang........GT mmg bek pon....
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
ni yg membuatkn aku nk ke kuching jumpe mr GT nih...
tp bajet xde laa...
sape2 nk sponsor trip aku ke kuching????
:)):)):)):)):))
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
Bah.... Bah..... Bah...... Siap bukak Thread yang tak tahan tu....:">:">:">
Tolong rakan2 jer... lain kali datang lagi....
:D
ada kuota dak berapa orang leh dapat VVIP class ni :))

p.s ~ saya lahir kat kuching, mak bapak asal tak tau lagi ada ka takdak....kuarga angkat amik saya bawak pi semenanjung dah 34 tahun dah :(( teringin nak balik tengok depa....
 
Last edited:

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
tu la pasal....

sampai naik segan aku tuh.....

memang baguih laa sahabat cg nie....:)cgrock
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Terima kasih daun keladi...
 

mj12

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
11,812
Reaction score
0
Points
110
tuan GT mmg baik...;)
pisss...

mmg baik bangat....

layanan class vvip bah......

nie nak turun kl lak nak banja member2 cg lak....

p/s...segan lak nak datang......:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register