BTC USD 49,374.4 Gold USD 1,783.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ubat buasir apa yg paling berkesan korang pernah guna

juhan

Active+ Member
Messages
4,611
Joined
Mar 30, 2010
Messages
4,611
Reaction score
842
Points
81
apa nama ubat tu nak try jugak. aku last year dah buat operate tapi jadi balik uhhuhu
Ko dah operate aku x blh bg cadangan lagi bro. Yg belum operate blh lah try ubat sensei. Bapak aku sampai skrg ok aje. Mungkin dulu dia keja contract spore jenis angkat berat kot. Taukey spore yg suruh dia mkn ubat sensei..
 
Sponsored Post

exjockerxx

Fun Poster
Messages
206
Joined
Jan 6, 2011
Messages
206
Reaction score
21
Points
15
Aku kena buasir sampai berak berdarah, xbeli apa2 ubat pun, mak aku rebus pokok bunga kemunting cina dua kaler putih dengan merah x silap aku, pas minum 3 kali alhamdulilah sembuh sampai harini.
 

notepad

Super Active Member
Messages
9,583
Joined
Sep 17, 2011
Messages
9,583
Reaction score
836
Points
126
tonton video dr nordin dan dr norman
pergi klinik swasta kena bayar. dalam utube dr ni bagi khidmat nasihat percuma saja

abaikan komen testimoney obat ini bagus makan itu ini
tak ada guna ambil obat tapi tak cari sebab punca terjadi buasir.

hentikanlah makan makjun. makjun merosakan buah pinggang
 

no trade

Super Active Member
Messages
9,348
Joined
May 16, 2008
Messages
9,348
Reaction score
401
Points
96
Ko dah operate aku x blh bg cadangan lagi bro. Yg belum operate blh lah try ubat sensei. Bapak aku sampai skrg ok aje. Mungkin dulu dia keja contract spore jenis angkat berat kot. Taukey spore yg suruh dia mkn ubat sensei..
tapi keluar balik buasirnya tu yg nak try ubat alternatif pulak
 

samesame

Active+ Member
Messages
3,566
Joined
Sep 8, 2011
Messages
3,566
Reaction score
801
Points
81
tapi keluar balik buasirnya tu yg nak try ubat alternatif pulak
saya pun dah operate, tapi lama lama ada balik.
Nak operate lg dah tak boleh, nanti kemut tak ada, sbb dah takde pintu utk kontrol najis, lagi susah.
Ustaz saya cadang minum minyak zaitun, atau renjis atas nasi.
Saya minum lg senang.
Pagi, lepas gosok Gigi, minum air masak secawan, kemudian baru minum zaitun 2 sudu.
Ini bukan ubat jadi kesan dia ambik masa sikit.

Nabi pun minum minyak zaitun
 
Last edited:

no trade

Super Active Member
Messages
9,348
Joined
May 16, 2008
Messages
9,348
Reaction score
401
Points
96
saya pun dah operate, tapi lama lama ada balik.
Nak operate lg dah tak boleh, nanti kemut tak ada, sbb dah takde pintu utk kontrol najis, lagi sudah.
Ustaz saya cadang minum minyak zaitun, atau renjis atas nasi.
Saya minum lg senang.
Pagi, lepas gosok Gigi, minum air masak secawan, kemudian baru minum zaitun 2 sudu.
Ini bukan ubat jadi kesan dia ambik masa sikit.

Nabi pun minum minyak zaitun
Oh ok cara makan macamna? pantang sambal semua tu tak?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register