To Sell Ubat akar kayu resdong & pelbagai guna..

CG Sponsors




petrasis1

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2008
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
Sesiapa yang ada resdong, keutamaan kepada yang dah kronik sampai jerawat satu muka, nafas berbau, boleh try ubat akar kayu saya, Harga RM35.00 termasuk pos laju..

ramai yg dah cuba, takde lagi yang cakap tak berkesan..

ubat ni bukan terhad untuk resdong saja, untuk pesakit kencing manis yg kakinya dah macam nak kena potong, lepas try ubat ni kaki jadi elok.. yang ada sakit kulit kudis-kudis yg bernanah, berdarah, lepas makan ubat akar kayu ni, kudis-kudis sume jadi kering, bijik-bijik berair akibat alergik dgn makanan laut pun, lepas makan ubat ni jadi kering. alergik pun hilang..

bukan sekadar kisah benar, tapi saya sendiri pernah try sbb saya ada bijik2 bernanah kat kaki, lepas makan 3 bijik, dah nampak perubahan, kudis jadi kering.. belum habis 1 botol pun.. 1 botol ada 10 bijik..

sebarang pertanyaan boleh SMS ke nombor 019-389 4145 @ email ke [email protected]..

Kalau nak email, tak perlu risau, saya online tiap-tiap hari..
 
Sponsored Post

petrasis1

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2008
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
Ubat akar kayu pelbagai guna berharga RM35.oo kerana termasuk kos pos laju (RM25 ubat + RM10 pos).. tapi kalau alamat untuk penghantaran dekat (Sekitar Petaling jaya & K.L), saya hantar sendiri je, cas Rm5.00 shj.. :)
 

lilnaldo98

Active Member
Joined
Jun 1, 2006
Messages
1,170
Reaction score
0
Points
20
gambor produk tak ader ke.....bagi maklumat detail ttg khasiat ubat akar kayu resdung...cam berminat jer kalo meyakinkan
 

petrasis1

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2008
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
gambor produk tak ader ke.....bagi maklumat detail ttg khasiat ubat akar kayu resdung...cam berminat jer kalo meyakinkan
kpd saudara lilnaldo98,

Actually produk ni produk tradisional, gambar komersial takde tapi sy ada tangkap gmbr pakai henset sy, cadangnya nk letak dlm blog sy. Ubat akar kayu ni tak dikomersialkan secara sistematik, maknanya org kampung buat, mana2 yg berminat nak cuba, just beli je. ada jugak yg edarkan secara individu..

bukan sy nak pandang rendah kat ubat akar kayu buatan orang kampung, nenek sy sendiri jual jamu, jamu mak lijah namanya, tak komersial tp ramai pengguna setia..

ubat akar kayu ni actually dari girlfriend sy kat terengganu, bukan setakat sedara mara, katanya driver Sultan Mizan pun borong ubat akar kayu ni utk jual..

Terus terang sy ckp, ramuan akar kayu ni rahsia.. sy suruh girlfriend saya tanyakan ramuan ubat ni tapi dia ckp 'pencipta' ubat ni rahsiakan ramuannya .. kalau tak gulung tikar la dia..

tapi sebagai jaminan, sy sendiri penah cuba, penah makan, memang rasa pahit akar kayu, 100% natural, takde kesan sampingan & selamat..

sila log on ke website sy utk kisah-kisah benar selanjutnya..

Terima kasih sebab berminat.. :)
 

petrasis1

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2008
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
Ubat akar kayu pelbagai guna berharga RM35.oo kerana termasuk kos pos laju (RM25 ubat + RM10 pos).. tapi kalau alamat untuk penghantaran dekat (Sekitar Petaling jaya & K.L), saya hantar sendiri je, cas Rm5.00 shj.. :)
harga telah diturunkan kepada RM30.00.. sy dapat feedback dr customer yg kos penghantaran pos laju tak sampai RM5.00..

So, harga jadi RM30.00..

Trima kasih..:)
 

smartrader

Fun Poster
Joined
Mar 17, 2007
Messages
498
Reaction score
0
Points
20
aku ingt nk oder satu..
hang PJ kat maner bro? klu dkt leh COD jer sng citer..
 

petrasis1

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2008
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
Kepada saudara anbu-san..

thanks for your payment.. barang akan sampai in a week..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register