BTC USD 57,731.1 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

ubahsuai 3rd row seat avanza kepada 50:50. ada sesiapa dah buat?

mai128

Active Member
Joined
Sep 26, 2007
Messages
2,113
Reaction score
40
Points
30
kawan2... nak tanya.. ada sesiapa pernah buat modify pada 3rd row seat supaya boleh fold 50:50. so sebelah boleh duduk then sebelah lagi boleh letak barang.


nak tahu..

1. kedai mana korang buat?
2. berapa kos?
3. kalau ada gambar upload la sini.

tq very much
 
Sponsored Post

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
bagus la tuan tanah...aden punnak tau gak...
wei sapo yg tau meh la tlg....aden nak buek gak
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
buleh ke??? nak gak buek kalu buleh :D:D:D
 

mai128

Active Member
Joined
Sep 26, 2007
Messages
2,113
Reaction score
40
Points
30
satu lagi.. boleh ke kalau nak buat mcm 3rd row toyota inova tu. 50:50 jugak. bukan apa kalau nak tambah box dkt atas tu mcm tak sesuai je.. lagi pun tak konfiden je.. silap2 box tu tercicir..

mintak tolong kot2 ada ahli forum yg tahu... tqvm
 

mai128

Active Member
Joined
Sep 26, 2007
Messages
2,113
Reaction score
40
Points
30
kalau dia buat mcm inova tu kan bagus... boleh lipat 50:50.. takde info pasal 3rd row seat avanza ni ke? :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register