U Mobile Beruk Band

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Angin betul aku...dari kelmarin jam 4 pagi sampai sekarang down lagi...
 
Sponsored Post

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
Angin betul aku...dari kelmarin jam 4 pagi sampai sekarang down lagi...
http://s.ugly racist toilet/style_emoticons/xmas/doh.gifhttp://s.ugly racist toilet/style_emoticons/xmas/doh.gif

another failed blotben...

boss, most of the time bile dia ok...speed camana?compare ngan lain2 blotben?
 

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
aiya... nampaknya streamyx masih the best walau tak best... aku baca komen U Mobile ni selalu down juga... pastu yang terbaru PI Wimax pon org dah mula cakap slow dan connection selalu putus...
 

PaRaNoRMaL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2007
Messages
7,160
Reaction score
82
Points
75
salam ... leh bagitahu kawasan mane down?....
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,375
Reaction score
59
Points
120
La rupanya u mobile pun ada Belokbank gak erkk.. :))
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,250
Reaction score
1,189
Points
221
kesimpulannya....u mobile ni memang sucks... streamyx paling best kat malaysia walau pun service dia pun kekadang ala ala beruk band jugak...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
hehehehe.....better celcom hehehhe
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
http://s.ugly racist toilet/style_emoticons/xmas/doh.gifhttp://s.ugly racist toilet/style_emoticons/xmas/doh.gif

another failed blotben...

boss, most of the time bile dia ok...speed camana?compare ngan lain2 blotben?
ok ler juga...selalunyta pukl 3 pagi sampai 4 pagi problem sikit...lepas tu laju juga..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register